Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Έτσι βολεύονται οι ημέτεροι..Από τον πρωθυπουργό..στους Στουρνάρα, Χαρδούβελη..και τώρα Βρυξέλλες με 70 χιλ. ευρώ τον χρόνο !!!

Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, υπέγραψε τη μετάταξη της στενής συνεργάτιδος και συμβούλου του Αναστασίας Ρόβα, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών, η οποία πήρε απόσπαση στις Βρυξέλλες με ετήσιες απολαβές....
σε ποσοστό 75% επί της αποζημίωσης υπηρεσίας αλλοδαπής του Πρέσβη στο Βέλγιο (περίπου 70.000 ευρώ)...
Πιο συγκεκριμένα με την απόφαση ΑΔΑ ΩΓΞΟΕ-ΦΥ1, που υπογράφτηκε την 29η Δεκ. με τη μορφή του κατεπείγοντος και δημοσιεύτηκε το πρωί της 30ης Δεκεμβρίου 2014 στη Διαύγεια, λίγες ώρες μετά την προκήρυξη των εκλογών. Επικυρώνει ότι η Αναστασία Ρόβα από τη γραμματεία του υπουργού Οικονομικών θα βρεθεί στη Μονάδα Οικονομικής και Δημοσιονομικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως και το τέλος του 2017....
Η απόφαση αναφέρει... 
Αποσπούμε για τρία έτη από ανάληψη υπηρεσίας της Ρόβα Αναστασίας του Νικηφόρου, μόνιμης υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών, κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών με βαθμό Β΄, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αποζημίωση υπηρεσίας αλλοδαπής καθορίζεται σε ποσοστό 75% επί της αποζημίωσης υπηρεσίας αλλοδαπής του Πρέσβη στο Βέλγιο (κατ΄ αντιστοιχία με το καταβαλλόμενο σε υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών του κλάδου ΠΕ Πτυχιούχων Διοικητικών με βαθμό Ε΄)  
Που ήταν όμως η κυρία Ρόβα πριν...
Στο Γραφείου του Πρωθυπουργού από όπου παραιτήθηκε μετά τις εκλογές του 2012...και μετά στο ΥΠΟΙΚ παρά τους Στουρνάρα και Χαρδούβελη...
Συμμετείχε και στην περίφημη επιτροπή που θα αποφάσιζε τις απολύσεις..δείτε

 Από οκτώ δημοσίους υπαλλήλους συγκροτείται η επιτροπή που θα αποφασίσει για τις απολύσεις, σύμφωνα με απόφαση του Γιάννη Στουρνάρα. Η επιτροπή αυτή θα πρέπει μέχρι τις 30-11-2013 να υποβάλλει την Έκθεση Οριστικής Αξιολόγησης των δομών και των πλάνων στελέχωσης των εποπτευόμενων φορέων από το υπουργείο Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.