«6.000 αυτοκτονίες, λαϊκισμός ε;»… Το ΒΙΝΤΕΟ από τις αποδοκιμασίες Σαμαρά στο Περιστερι…

Αποδοκιμασίες από πολίτες, μεταξύ των οποίων και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς, στο Περιστέρι, κατά την προεκλογική του επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης.

«Ήρθες στην… πόλη της ανεργίας», φώναξε μία γυναίκα από τους συγκεντρωμένους,
ενώ ακούστηκαν συνθήματα κατά του Αντώνη Σαμαρά και της εφαρμοζόμενης πολιτικής της κυβέρνησής του και της τρόικα. «6.000 αυτοκτονίες, λαϊκισμός ε;», ακούγεται να λέει η ίδια γυναικα στο βίντεο. Ένταση σημειώθηκε με έναν άνδρα, οποίος κινήθηκε προς την πλευρά των στελεχών της ΝΔ. Υπήρξαν αναφορές πως χτυπήθηκε ο γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος, ωστόσο οι παρευρισκόμενοι τις διαψεύδουν.
Σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατήγγειλε πως αντιδρώντας η αστυνομία επιτέθηκαν κατά των συγκεντρωμένων χτυπώντας και προπηλακίζοντας, μεταξύ άλλων δημοτικούς συμβούλους του Περιστερίου και υποψήφιους βουλευτές της. Συνολικά προσήχθησαν τέσσερα άτομα, δύο κάτοικοι της περιοχής και δύο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ακολούθησε κινητοποίηση και τελικά και οι τέσσερις προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.
«Οι πολιτικοί που έφεραν την εξαθλίωση και την ανεργία στις λαϊκές γειτονιές έχουν την απαίτηση να κυκλοφορούν ανέμελοι ανάμεσα σε όσους πλήττονται όλα αυτά τα χρόνια από τις επιλογές τους. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία θα σωπάσουν και θα φοβηθούν μπροστά στην τρομοκρατία και στην καταστολή των ΜΑΤ και των ομάδων Δέλτα. Όπου και να βρεθούν, θα έρχονται αντιμέτωποι με το λαϊκό κίνημα που παλεύει για δημοκρατικά δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

hellasforce.com
 

Σχόλια