Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη Ξηρού :Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την γκάφα τους..Τι περίμεναν 3 μήνες;; (βίντεο)

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. απαντώντας σε ερωτήσεις για τη σύλληψη, τόνισε: “Πάνω του έφερε ένα πιστόλι με 14 σφαίρες. 
Δεν προέβαλε αντίσταση και ερευνάται το σπίτι. 
Η έρευνα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.
Η κατ΄ οίκον έρευνα μόλις ξεκίνησε.
Στη συγκεκριμένη περιοχή βρισκόμαστε πάνω από 3 μήνες. 
Σήμερα κυκλοφόρησε ο Χρ. Ξηρός”....
Στην ερώτηση για τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί “προεκλογικών συλλήψεων”, ο κ. Κικίλιας ανέφερε: “Ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι επίπονος και διαρκής. Συνελήφθη ο Μαζιώτης, έγινε η σύλληψη του Σταμπούλου και συνελήφθη ο τρομοκράτης ο Χριστόδουλος Ξηρός. Δεν μπορούν να μπουν υπό πολιτικό και προεκλογικό αυτές οι συλλήψεις”.

Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την γκάφα τους..Τι περίμεναν 3 μήνες;;  
Μήπως τις εκλογές..;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.