Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Η τελευταία «προκλητική» δήλωση του Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας…

Θύμισε την προδοτική παράδοση-παραλαβή του 2005… 
Όταν η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη του παρέδωσε τα «ηνία» της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας… 

«Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση...
ελπίζω ο ελληνικός λαός που έχει μακρά πείρα και σοφία να επιλέξει τους καλύτερους για το ελληνικό κοινοβούλιο. Επειδή τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα θα πρέπει να υπάρχει και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτός ο λαός το επαναλαμβάνω έχει και σοφία και γνώση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρολος Παπούλιας από τα Γιάννενα όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.