Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Το Norman Atlantic έχει πάρει μεγάλη κλίση..Ρυμουλκείται φλεγόμενο και μπαταρισμένο

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση του πλοίου που καίγεται καθώς μαρτυρίες αναφέρουν ότι έχει πάρει μεγάλη κλίση και οι επιβαίνοντες βρίσκονται σε κατάσταση έντονης ψυχολογικής πίεσης, όπως είπε, μιλώντας με δραματικό τόνο μέσω τηλεφώνου, ένας από αυτούς.
Ο Νίκος Παπαθεοδοσίου εκτίμησε..
ότι περίπου 300 άτομα βρίσκονται ακόμη πάνω στο φλεγόμενο πλοίο, το οποίο είναι «μπαταρισμένο» και ρυμουλκείται με πολύ μικρή ταχύτητα, ενώ οι ισχυροί άνεμοι και τα κύματα το παρασύρουν «μια εδώ και μια εκεί», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται στο εσωτερικό του με τις φλόγες όχι μόνο να είναι ορατές, αλλά τεράστιες: «Αν καίγεται; Ούτε ταινίες δεν έχουν τέτοια φωτιά», είναι η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε.
Σύμφωνα με τον ίδιο πάνω στο πλοίο επικρατεί χαοτική κατάσταση, καθώς «άλλοι πάνε εδώ και άλλοι πάνε εκεί», παρά τις «υπεράνθρωπες προσπάθειες» που καταβάλλει το πλήρωμα, που αποτελείται κυρίως από Ελληνες και Ιταλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.