Ουκρανός στρατιώτης επιβεβαιώνει: Ο στρατός της Ουκρανίας κατέρριψε την MH17


Ένας Ουκρανός στρατιώτης ο οποίος ήταν μέλος του πληρώματος που χειριζόταν την υποτιθέμενη σειρά πυραύλων που η ουκρανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι κατέρριψε την πτήση MH17 του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών στις 17 Ιουλίου, κατέθεσε δημοσίως για πρώτη φορά, λέγοντας ότι τον πύραυλο χειριζόταν ο ουκρανικός στρατός και όχι οι αντάρτες και ότι ο ίδιος και η πρώην ομάδα του,
οι οποίοι το χειρίστηκαν, γέλασαν όταν άκουσαν την κυβέρνηση να λέει ότι αυτός ο πύραυλος χρησιμοποιείται από αντάρτες που έριξαν το αεροπλάνο.
Ένας μεταφρασμένο στα αγγλικά πρακτικό της συνέντευξης στη ρωσική γλώσσα της 15ης Δεκεμβρίου με αυτόν τον στρατιώτη, δημοσιεύτηκε στο UkraineWar.Info στις 17 Δεκεμβρίου από τον Michael Collins, έναν δημοσιογράφο ερευνητή του UkraineWar.Info που έχει παρακολουθήσει πολύ στενά τις πολλαπλές έρευνες που διεξάγονται για τα αιτία της κατάρριψης.
Αυτή η μαρτυρία επιβεβαιώνει την συσσώρευμένη από πριν θεωρία, με ήδη συντριπτικές και ακόμη πιο πειστικές αποδείξεις, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι είτε ένα, είτε δύο ουκρανικά μαχητικά έριξαν σκόπιμα αυτό το αεροπλάνο – ότι δεν ήταν λάθος από τους αντάρτες που είχαν ταυτοποιήσει λανθασμένα το αεροπλάνο ως βομβαρδιστικό από την κυβέρνηση της Ουκρανίας, όπως η ουκρανική κυβέρνηση και ο χορηγός της, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, αξίωναν.
Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο η ουκρανική κυβέρνηση το έκανε αυτό, επίσης είναι σαφές: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα χρειαζόταν ένα αναπάντεχο περιστατικό προκειμένου να λάβει από την ΕΕ και άλλους συμμάχους των ΗΠΑ, υποστήριξη σε μεγάλο βαθμό για αυξημένες οικονομικές κυρώσεις για την αποδυνάμωση της Ρωσίας. Από τη στιγμή που αυτό το αεροπλάνο έπεσε, τόσο η ουκρανική κυβέρνηση όσο και η κυβέρνηση Ομπάμα υποστήριξαν ότι κατείχαν πειστικές αποδείξεις ότι είχε καταριφθεί από φιλορώσους αντάρτες στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας. Όλοι οι σύμμαχοι των ΗΠΑ συμφώνησαν με αυτό και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Αυτό το γεγονός «ψευδή σημαία» (όπως τέτοια κυβερνητικά ψεύδη αποκαλούνται από τις κοινότητες αντικατασκοπείας) πέτυχε, ακριβώς όπως όταν ο Χίτλερ έκαψε το Ράιχσταγκ κατηγορώντας τις αριστερές δυνάμεις, που ήταν το γεγονός που του επέτρεψε να απολαύσει συνολική ισχύ στη Γερμανία.
Ο Michael Collins έγραψε ακόμη λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του άρθρου: «Ο George Eliason, τρίτο μέλος της ομάδας στο UkraineWar.Info και κάτοικος στο εσωτερικό της ζώνης σύγκρουσης, λέει ότι λόγω του θορύβου από το άρθρο, η κυβέρνηση της Ουκρανίας το κατέβασε σήμερα και ότι ο δημοσιογράφος που έκανε την συνέντευξη είναι εξαφανισμένος και προσπαθεί να φύγει από τη χώρα».
Έτσι, ο λόγος για τον οποίο οι Ουκρανοί είναι απρόθυμοι να βγουν δημόσια για τα ψέματα της κυβέρνησής τους είναι προφανής. Και, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ιδιοκτησία Ουκρανών, ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, Αμερικανών, ολιγαρχών.

hellasforce.com

Σχόλια