Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

M/F "NORMAN ATLANTIC": ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΒΈΡΝΟ ΑΚΥΒΈΡΝΗΤΟ ....Ο ΑΓ. ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΆΓΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΉΣΩΝ, ΑΣ ΒΆΛΟΥΝ ΤΟ "ΧΈΡΙ" ΤΟΥΣ!

M/F "NORMAN ATLANTIC":   ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΥΒΈΡΝΟ ΑΚΥΒΈΡΝΗΤΟ ....Ο ΑΓ. ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ  ΆΓΙΟΙ  ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΉΣΩΝ,  ΑΣ ΒΆΛΟΥΝ ΤΟ "ΧΈΡΙ" ΤΟΥΣ! 
 ....ΑΣ "ΟΙΚΤΊΡΟΥΝ" -ΟΙ ΑΓΙΟΙ-  ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΆΤΕΣ,
ΤΟ ΠΛΉΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΈΣ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΎΝ -ME ΤΗΝ ΧΆΡΗ ΤΟΥΣ- ΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ.
- Ο "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒΑΡΕΜΕΝΟΣ" ΝΕΑΡΌΣ -ΦΩΤΟ- (ΔΕΝ ΜΕΓΆΛΩΣΕ ΠΟΤΈ) ....ΑΠΟΦΑΣΊΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΜΈΝΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΑ ΖΉΣΟΥΝ ή ΘΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ -ΚΑΙ ΠΌΤΕ- ΟΙ ΕΠΙΒΑΊΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΛΕΓΌΜΕΝΟ ΠΛΟΊΟ M/F "NORMAN ATLANTIC" ....ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΣΜΈΝΑ ΚΎΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΉΣ.
- ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ -ΚΑΙ ΜΌΝΟΝ- ΤΟΥ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ(***ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Η ΚΑΘΕΎΔΟΥΣΑ** ΚΡΑΤΙΚΉ ΜΗΧΑΝΉ!
***ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΈΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΆΤΙΚΗΣ ΠΡΩΙΝΉΣ ΖΏΝΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ....ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΕΊΧΑΝ(;) ΤΈΤΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ή ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ -ΕΝ ΜΈΣΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉΣ(;) ΔΎΝΗΣ- ....ΕΝΉΡΓΗΣΑΝ ΩΣ  ΑΠΛΟΊ "ΚΟΛΑΚΕΣ".
- ΑΛΊΜΟΝΟ ΑΝ ΑΛΗΘΕΎΕΙ Η ΕΊΔΗΣΗ ....ΤΌΤΕ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ "ΠΛΈΕΙ" ΑΚΥΒΈΡΝΗΤΟ!

**καθεύδω
Μπαμπινιώτης:  ( < κατά + εδω «κοιμάμαι»)
π.χ. «Η ηγεσία τού υπουργείου καθεύδει, όταν είναι πασιφανές
ότι πρέπει να αναληφθούν αμέσως δραστικά μέτρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.