Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Ας απαντήσει κάποιος "υπεύθυνος"...για την διαθεσιμότητα των συστημάτων Hoist των Super Puma..

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ...;; Μόνο 2 από τα ελικόπτερα Έρευνας και διάσωσης Super Puma που έχουμε, διαθέτουν σύστημα hoist (που ανεβάζει ανθρώπους στο ελικόπτερο).

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ...;; Έχουν χαλασμένα hoist τα οποία δεν αντικαταστάθηκαν λόγω κρίσης ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ...;; Λόγω των ανωτέρω...πήραν τα δυο αυτά ελικόπτερα από τα νησιά και τα έστειλαν στο ‪#‎NormanAtlantic‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.