Ο Σαμαράς προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ελληνισμό..


Ο κ. Σαμαράς άρον-άρον από τις 18 Δεκεμβρίου αρχίζει τη διαδικασία ανεύρεσης των 180 για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας.
Γιατί;;
Τα πράγματα είναι απλά. Αλλά δεν θα τα εξηγήσουν, ούτε τα μνημονιακά κανάλια, ούτε τα κρυφομνημονιάκα,
ούτε τα Κόντρα, ούτε τα ΡΕΑΛιστικά κανάλια τηλεόρασης, ραδιοφώνου κτλ.
Γιατί είναι απλά.
Το Γιουρογκρούπ συνωμότησε με τον κ. Σαμαρά για δίμηνη παράταση για εφαρμογής των πλέον εξοντωτικών μέτρων εναντίον του Ελληνισμού. Που τα έχουν υπογράψει και προτίθενται να τα ψηφίσουν οι κ. κ. Σαμαρο- Βενιζέλοι και οι λοιποί.
Έτσι ο κ. Σαμαράς εφαρμόζει το γνωστό (ως όλα δείχνουν)  από καιρό σχέδιο του,  σε μερικούς που πρόσφατα (και πριν την σημερινή ανακοίνωση για άμεση έναρξη της διαδικασίας εκλογής προέδρου) άρχισαν να εκδηλώνονται. Μελάδες και λοιποί κάτι ξέρανε προφανώς από πριν ως όλα δείχνουν.
Πώς σκέφτηκε λοιπόν ο κ. Σαμαράς;;
Έτσι και αλλιώς ή τώρα ή μέχρι τον Μάρτη, υπάρχει το πρόβλημα με τους 180 κα ο κίνδυνος πτώσης της κυβέρνησης.
Συνεπώς αν με τη δίμηνη παράταση ψήφιζε πρώτα την τελική εξόντωση του Ελληνισμού και στη συνέχεια και ίσως όχι άσχετα, έπεφτε η κυβέρνηση, τότε θα εξαφανιζόταν όχι μόνον ο κ. Σαμαράς αλλά και η ΝΔ και πλήρως το ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί δημοκράταροι.
Έτσι για να παγιδεύσει τον Ελληνισμό  ο κ. Σαμαράς σκέφτηκε:
Αν, σκέφτηκε (ο ίδιος ή ο κ. Χρύσανθος) , επιτευχθεί η εκλογή του Προέδρου από την παρούσα βουλή, τότε άνετα εφαρμόζω τα δολοφονικά μου μέτρα εναντίον του Ελληνισμού.
Αν όχι τότε στις ακολουθούσες εκλογές δεν συντρίβομαι. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει, αν δεν γίνουν ευρέως γνωστά τα σχέδια του, για εξόντωση του Ελληνισμού με τα νέα μέτρα για τα οποία πήρε δίμηνη παράταση..
Αν όμως στους δύο μήνες που πήρε παράταση, ψήφιζε την εκτέλεση του Ελληνισμού (περί αυτού πρόκειται) και μετά δεν επιτυγχανόταν  η εκλογή προέδρου της δημοκρατίας, πράγμα πολύ πιθανό, τότε ο κ. Σαμαράς (μαζί με τους λοιπούς)  «τετέλεσται» οριστικά και σίγουρα.
Επιπλέον, τώρα δείχνει δήθεν ότι δεν θέλει παράταση της εκκρεμότητας κτλ και θα επιζητεί και τα εύσημα!!!!
Και μια παρατήρηση. Τώρα εξηγούνται οι Μελάδες των ΑΝΕΛ και οι λοιποί «δημοκράραροι» ΔΗΜΑΡάδες....
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.