Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Η εκλογή προέδρου και οι υδρογονάνθρακες μας. Τελικός στόχος είναι το φυσικό μας αέριο και οι υδρογονάνθρακες μας


Πολλές φορές πνιγόμαστε στη λεπτομέρεια και ξεχνάμε την ουσία. 
Και η ουσία είναι ότι ο τελικός στόχος είναι το φυσικό μας αέριο και οι υδρογονάνθρακες μας...
Που τον  υπηρετεί  και προσπαθεί να μπορέσει να συνεχίσει
να τον υπηρετεί (μαζί με όλα τα άλλα τα προαπαιτούμενα συναφή γνωστά της καταστροφής της Ελλάδας και της οικονομίας της) δια της άμεσης εκλογής προέδρου του ο κ. Σαμαράς, ο «καλύτερος» «πρωθυπουργός» (τα εισαγωγικά στο πρωθυπουργός για τους γνωστούς λόγους διαταγών της τρόικας ακόμα και δια emails ) που υπήρξε από σύστασης και ύπαρξης Ελληνικού κράτους. Ευριπίδης Μπίλλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.