ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ....ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Αξίζει να διαβάσετε την κατωτέρω ιστορία του δωρηθέντα στην Μέρκελ και τόσον κακολογηθέντα άδικα, όπως θα δείτε, ΟΤΕ. Και ΟΤΕ ήταν το προσωπικό του κυρίως.
Ο Ελληνισμός σήμερα βάλλεται μέρα νύκτα από τα αισχρά ΜΜΕ για να πεισθεί ότι πρέπει να αφεθεί να τον εξοντώσει τελικά ο Σαμαράς...
με τα νέα μέτρα που πονηρά και μάγκικα, θα τα ψηφίσει μετά την εκλογή προέδρου, αν αυτή γίνει.   
Και για να αφεθεί επίσης ο Σαμαράς να ξεπουλά τον Εθνικό πλούτο σαν ήταν χωραφάκι του μπαμπά του. Χειρότερα ακόμα από τον έχοντα τότε μεσάνυκτα  αφελή Γιέλτσιν.
Ο Σαμαράς όμως «ξέρει» τι κάνει το κάνει εν πλήρει συνειδήσει !!!!!!!!!!!!.
Έτσι στο πλαίσιο αιτιολόγησης των ξεπουλημάτων,  άκουσα έκπληκτος ένα παπαγαλάκι του Σαμαρά  (ή των ανώτερων του Σαμαρά, τροϊκανών κτλ) να μας φέρνει για παράδειγμα του πόσον καλά είναι τα ξεπουλήματα του Σαμαρά, την «δωρεά» του ΟΤΕ στην Ντόϊτσε Τέλεκομ (που τώρα θησαυρίζει με τον ΟΤΕ Ρουμανίας) , δωρεά, μετά θυμίζω από διαταγή  της Μέρκελ στον Παπακωνσταντίνου, που αρχικά της είχε πει «αργότερα».  Επιπλέον υπενθυμίζω, ότι η Ντόϊτσε Τέλεκομ στην ουσία δεν έδωσε δεκάρα για την αγορά του ΟΤΕ γιατί ξεπούλησε άλλες θυγατρικές του ΟΤΕ και ως λέγεται, έβγαλε περισσότερα από ότι είχε δώσει.
Επειδή όμως το δικαιολογών τα ξεπουλήματα Σαμαρά παπαγαλάκι του είπε περίπου ότι η Ντόιτσε Τέλεκομ έφτιαξε τον ΟΤΕ,  λόγοι και ηθικής τάξεως απαιτούν να λεχθεί ότι τον ΟΤΕ τον έφτιαξε (όλα) το Ελληνικό προσωπικό του ΟΤΕ, όταν αυτός ήταν κρατικός.  Παρά τον πόλεμο που ο ΟΤΕ υφίστατο από ποικίλα ξένα συμφέροντα εταιριών του εξωτερικού.
Έτσι εν πλήρη γνώσει επιτρέψτε μου να σας ενημερώνω για την πρόσφατη ιστορία του ΟΤΕ, του Ελληνικού διαμαντιού των τηλεπικοινωνιών που προδοτικά, όπως και πολλά άλλα ξεπουλήθηκε ή μάλλον ο ΟΤΕ δωρίθηκε στους γερμανούς.
Στη τεχνική παρουσίαση που έγινε το 2003 από τον υποφαινόμενο στα στελέχη της ΑΔΑΕ (Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών),  οι ειδικοί μπορούν  να εξακριβώσουν  τι ήταν από το 2003 ο ΟΤΕ που δωρίθηκε στους Γερμανούς της Μέρκελ. Ήταν από  τους πλέον εξελιγμένος τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς του κόσμου.
Ο ΟΤΕ από την ίδρυση του υπό μορφή Ανώνυμης Εταιρείας Δημοσίου συμφέροντος, διέθετε άριστο επιστημονικό, τεχνικό, διοικητικό και οικονομικό προσωπικό που τελικά δημιούργησε το θαύμα του ΟΤΕ. Και με μία εξαιρετική οργάνωση εξυπηρετούσε το κοινωνικό σύνολο, ελέγχοντας επιστημονικά (και όχι μπακάλικα ως πολλοί έκαναν) την ποιότητα των υπηρεσιών του (ενημερωτικό τον Μάιο του 1998 προς τον Δ/ντα Σύμβουλο Καθηγητή Χρυσολούρη που σημειώνει θέλω να τα βλέπω κάθε εβδομάδα.

 Σήμερα ποιος τα μαζεύει και ποιος τα βλέπει;;). 
Τη δεκαετία του 1990, τον ΟΤΕ, ήθελαν πρώτα,  πριν την απελευθέρωση των Τηλεπικοινωνιών (που έγινε το 2003), να τον αφήσουν ανέτοιμο για τον ανταγωνισμό. Με όλα τα επακόλουθα. 
Έτσι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ, είχαν παρασυρθεί από «ειδικούς» της ΕΕ, ώστε να εισηγούνται το 1995 στην τότε Διοίκηση του ΟΤΕ, να γίνει η πλήρης ψηφιακοποίηση του μέχρι το 2015 (!!!!!!). Πραγματική καταστροφή που θα έσβηνε τον ΟΤΕ
Με εισήγηση του Φεβρουαρίου 1995, που ενέκρινε προς τιμήν του, ο τότε Διοικητής του OTE Πέτρος Λάμπρου, με την οποία  απετράπη η καταστροφική πρόταση για μέχρι το 2015 πλήρη ψηφιακοποίηση του ΟΤΕ. Που σχεδόν στο σύνολο της επαληθεύθηκε. 



Τους «ειδικούς» αυτούς  της ΕΕ, τους είχε πριν καλέσει αμείβοντας του αδρά το 1991, ο τότε υπουργός κ Μάνος.  Ο νυν καθοδηγητής (ως λέγεται),  του νέου «σωτήρα» μας, του πομπωδώς «παντογνώστη» όλων (ακόμα και του σχεδίου Άτσεσον), του  κ. Τζίμερου. 
Η βασική  αρχικά καταστροφική για τον ΟΤΕ πρόταση των «ειδικών» της ΕΕ του κ Μάνου, ήταν ένα μικρό επάλληλο ψηφιακό δίκτυο στην Αθήνα, μόνον για  τους «μεγάλους» πελάτες λίγων χιλιάδων παροχών. Και για ένα σχέδιο σκαρίφημα της πρότασης τους αυτής που θα οδηγούσε σε καταστροφή τον ΟΤΕ, πήραν αν ενθυμούμαι καλά, κάπου 300 εκατομμύρια δραχμές. Ήτοι περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ !!!!
Ακόμα ενθυμούμαι τη σύσκεψη στο γραφείο του τότε υπουργού κ. Μάνου, να κάθεται ο κ. Μάνος δίπλα στον εκπρόσωπο των «ειδικών» της ΕΕ και να μας λέει σε σχετικές αντιρρήσεις μας για τις καταστροφικές τους προτάσεις ότι ήταν με αυτόν!!!
Στη συνέχεια και αφού πολλοί, για ξένα συμφέροντα, προσπάθησαν και δικαστικά να εμποδίσουν την εξέλιξη του ΟΤΕ, ώστε ανέτοιμος με την έναρξη του ανταγωνισμού να καταρρεύσει, ακολούθησε μετά το 1995 ένας οργασμός εκσυγχρονισμού του ΟΤΕ.  Δεν εννοώ τον νεοταξικό εκσυγχρονισμό του εφιάλτη Σημίτη, αλλά τεχνολογικό.
Που και αυτόν προσπάθησαν το 1991 να εμποδίσουν οι «ειδικοί» της ΕΕ εισηγούμενοι την αγορά απαρχαιωμένων συστημάτων μετάδοσης και άλλων. Που το εμπόδισαν όμως οι άξιοι Έλληνες μηχανικοί του ΟΤΕ με τη συμπαράσταση του τότε Διοικητή του  ΟΤΕ Καθηγητή Κουρεμένου
Τελικά ο ΟΤΕ χάριν στις εισηγήσεις και μελέτες των στελεχών του και με εντατική  εργασία του προσωπικού του, πολύ πριν την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών το 2003,  ήταν σχεδόν πλήρως ψηφιοποιημένος και διέθετε τότε το πλέον μοντέρνο δίκτυο ίσως σε όλον τον κόσμο. Παρ’ όλα τα εμπόδια που του έβαλαν. Όπως αποκλείοντας τον πχ αρχικά από την κινητή τηλεφωνία !!!!!
Και τον πήρε τελικά η Ντόιτσε Τέλεκομ της Μέρκελ, χωρίς τελικά να ξοδέψει ένα ευρώ.
Ώστε «να μην μείνει τίποτε στο Ελληνικό κράτος. Τίποτα !!!!!!!!! κύριε Γεωργιάδη Ελληνιστή !!!!
Και ακόμα περιμένουμε «κόρακας να βγάλει μάτι κόρακα», και ο κ. Σαμαράς με επιτροπή να μας πει πως μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο.
Άλλη μία υπόσχεση του που δεν τήρησε. Αφού  και το WiFi  που επίσης υποσχέθηκε, δεν τον άφησαν, ως λέγεται να το κάνει.
Η ουσία είναι ότι «άπειρες» υποσχέσεις του δεν τήρησε. Πράγμα που είχε διαγράφει και το μέλλον όλων των  υποσχέσεων του.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια