Ποίημα στον Παππού..

Αφού δέχθηκε,
·         την υποδούλωση της Ελλάδας, τη γενοκτονία της,  την από κάθε πλευρά καταστροφή της, αφού κατέστρεψε και το κόμμα του κουρελιάζοντας άθλια την ιδεολογία του,  μετέρχεται κάθε μέσο για να «σώσει» μόνον τον εαυτόν
(ακόμα ως λέγεται και αποφυλακίσεις παραμονές του Παρών ή Δήμας κτλ που λέγονται και που τέθηκαν στο αρχείο , νόμιμα ή παράνομα δεν γνωρίζω) ).
·         Θα ζήσετε τη χειρότερη άθλια νεοναζιστική τρομοκρατία που υπήρξε ποτέ.
·         Πλέον επικίνδυνοι οι «διανοούμενοι». Θυμηθείτε αυτόν που εδώ και δύο χρόνια λέει στο Ελλαδιστάν (έτσι ονομάζει τους Έλληνες η μεγαλειότητα του και ελληνόφωνους) ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν άφησαν τον Παπαδήμιο να τελειώσει το τελειωμένο  «έργο» του.
·         Μετά τις επερχόμενες εκλογές, το θέμα δεν είναι ούτε ταξικό, ούτε κομματικό, είναι Εθνικό, χωρίς βουλευτές κομματικά πρόβατα (λυπούμαι που το γράφω),
·         να ελπίσουμε να γίνουν οι απαραίτητες  εθνικές διεργασίες σωτηρίας της Ελλάδας από τους νεοναζί και τους εδώ, μην το ξεχνάμε, δηλωσίες υπηρέτες τους.
·         Όχι δηλωσίες στο λαό πριν τις εκλογές, τότε είχαμε τα βαρύγδουπα ψευτο-Ζάππεια, αλλά δηλωσίες στους άθλιους νεοναζί υποδουλωτές του Ελληνισμού.  
·         Δεν πρέπει να τους περάσει. Και αλλοίμονο σε όσους δεν σταθούν στο (Εθνικό)  ύψος τους μετά τις εκλογές.
·         Για το καλό των παιδιών μας και των εγγονιών μας , των «εθνικιστικά» καλύτερων παιδιών του καλύτερου λαού του κόσμου, που προσπάθησαν να καταστρέφουν το μέλλον τους, οι νυν φανεροί και οι εξ ίσου επικίνδυνοι κρυφοί,  αλλά πασίγνωστοι νεοταξικοί εφιάλτες .
 
Και μια και μιλήσαμε για παιδιά και εγγόνια, ευχές για καλή χρονιά με το ποίημα για τον παππού της, μιας Ελληνοπούλας  δεκάχρονης

Σχόλια