ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ: Κάνω τα πάντα για να βγει Πρόεδρος και να αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές

Τις γνωστές απειλές περί «νέας περιπέτειας» σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς, στη διάρκεια της συνέντευξης-διαγγέλματος.
Για μια ακόμα φορά ο αμετανόητος Πρωθυπουργός έθεσε τα εκβιαστικά διλήμματα προσπαθώντας να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους που θα....
παρατείνουν την παραμονή του στην καρέκλα που του έδωσαν τα αφεντικά του.
«Αν εκλέξουμε Πρόεδρο θα έχουμε σπρώξει τη χώρα έξω απ” την κρίση, αν δεν ψηφίσουμε Πρόεδρο, όλοι όσοι ψηφίσουν παρών θα έχουν την ευθύνη και θα τους θυμάται ο λαός και κυρίως η ιστορία».
«Ξέρω τους θανάσιμους κινδύνους που περικλείουν τα νταηλίκια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Λες και η δική τους εμμονή με την εξουσία, σε βάρος του ελληνικού λαού, δεν είναι νταηλίκι…
«Όσοι απορρίπτουν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας παίρνουν την ευθύνη που σέρνουν την χώρα σε εκλογές που κανείς Έλληνας δεν την θέλει», συνέχισε, μιλώντας δήθεν εξ΄ονόματος του ελληνικού λαού.
Με λίγα λόγια, ο Σαμαράς θέλει να συνεχίσει να ξεπουλάει την πατρίδα μας μέχρι και την τελευταία ημέρα και να βυθίζει τους Έλληνες ακόμα πιο βαθιά στο σκότος.
Οι ημέρες της αφθονίας τους έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εκβιασμοί και διλήμματα από τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τη Δημοκρατία και κάθε εθνικό ιδεώδες δεν βρίσκουν πλέον ανταπόκριση.
Καληνύχτα σας, κ. Σαμαρά!
hellasforce.com

Σχόλια