Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Όχι το ύψος. Ο κατήφορος είναι το τρομερό...


Υπενθυμίζω τι  είχαν γραφεί ως συμβουλή  για τον Σαμαρά που δεν τα άκουσε και επαληθεύεται απόλυτα.
Πρώτα το υπό του Νίτσε λεχθέν:

·      «Όχι το ύψος. Ο κατήφορος είναι το τρομερό»
Επίσης το υπό του Αισώπου λεχθέν:
·      «Οι τους οικείους προδιδόντες (αυτοί που τους δικούς τους προδίδουν) ού μόνον υπό των αδικουμένων μισούνται (όχι μόνον από τα θύματα τους μισούνται), αλλά και υπό τούτων οίς προδίδονται (αλλά και από αυτούς ακόμα όπου προδίδουν)».  Αίσωπος.
Θα είναι μεγάλη προσφορά στον τόπο,  αν η όση απέμεινε ΝΔ, αντί να τον λιβανίζει αισχρά στα κανάλια , να τον στείλει μια ώρα νωρίτερα εκεί που πρέπει να πάει. Όλοι καταλαβαίνουν πού.
Αφού βεβαίως κριθεί δίκαια και όχι όπως έκανε ο ίδιος, χωρίς κανείς να τραπεί στη ΝΔ,  με εντολή κάποιου σε κάποιον Παναθηναηκάκια.

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.