Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Έτσι τον έδειξαν στους τούρκους ως ηττημένο και ταπεινωμένο..


Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Έτσι τον έδειξαν στους τούρκους ως ηττημένο και ταπεινωμένο. 
Οι δηλώσεις του Davutoglu δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας ,
(και πολύ καλά κάνει) θα πάρει ότι θέλει όπως το απαιτεί και τουλάχιστον κατά την ερμηνεία του... ΚΑΖΑΝ - ΚΑΖΑΝ όπως ξεκάθαρα ακούστηκε από τον τ.πρωθυπουργό της Τουρκία σε συνάντησή του με τον (ανθ)έλληνα πρωθυπουργό Σαχλαμαρά αναφορικά με την συνεκμετάλλευση υδατανθράκων στο Αιγαίο κλπ. . 

Έτσι , κατά την μαθηματική πρόοδο του ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ οι προδότες της χώρας “ YUNANISTAN ” και της Κύπρου θα συνεργαστούν προδοτικά (διότι έτσι το θέλει η Αμερική) να προκύψει μία ακριβοδίκαιη καζάν - καζάν συνεργασία με τον Αττίλα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.