Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Αντώνης Σαμαράς : Το μνημόνιο απέτυχε. Δεν αντέχουμε άλλη ύφεση.


8 Δεκ. 2011
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, οι πολιτικές μονομερούς λιτότητας, οι οποίες στηρίχθηκαν σε φορολογικές επιδρομές και οριζόντιες περικοπές, σε εποχή μάλιστα βαθιάς ύφεσης, δεν βοήθησαν, ενώ η σταθερότητα του ευρώ απαιτεί στενότερη συνεργασία μεταξύ των κρατών-μελών, προγράμματα που συνδυάζουν τη δημοσιονομική πειθαρχία με την οικονομική ανάπτυξη.


Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως ο «ελληνικός λαός έχει υποβληθεί, ήδη, σε πολλές θυσίες, χωρίς να βλέπει αποτέλεσμα» και υπενθύμισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ύφεση για τουλάχιστον πέντε συνεχή χρόνια. 


Ζήτησε μάλιστα οι λύσεις που θα επιλεγούν από εδώ και στο εξής να οδηγούν σε ανάκαμψη της οι- κονομίας, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις του προγράμματος, τις οποίες έχει ήδη ζητήσει από τους ομολόγους του στην Ευρώπη και γραπτώς.
Υ.Γ
Το μνημόνιο απέτυχε. Δεν αντέχουμε άλλη ύφεση.
Αυτά δήλωνε ο Σαμαράς τον Δεκ. του 2011...πριν τις εκλογές και πριν υπογράψει το 2ο μνημόνιο ο κολοτούμπας...
Τώρα κ. Σαμαρά πέτυχε...;;
Τώρα κ. Σαμαρά αντέχουμε άλλη ύφεση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.