Σχέδιο ανατροπής του Πρωθυπουργού… Τώρα έρχεται και ο Αβραμόπουλος…

Το Hellasforce αποκάλυψε την 1η Δεκεμβρίου: Έτοιμοι να τελειώνουν με Σαμαρά , Βενιζέλο οι δανειστές. Σχέδιο ανατροπής του πρωθυπουργού με την ίδια μέθοδο που έφαγαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Φέρνουν άρον άρον τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για να καθίσει στο τραπέζι με τον Αλέξη Τσίπρα.
Τώρα, παραμονές του νέου έτους, οι αποκαλύψεις του HellasForce παίρνουν «σάρκα και οστά».
Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος ανατράπηκαν μετά τη μη εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας (Σταύρος Δήμας) και πλέον ο επόμενος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να προτείνει για αντικαταστάτη του Κάρολου Παπούλια τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Ο σημερινός επίτροπος είχε φροντίσει ως μέλος της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά να μείνει μακριά από τη σύγκρουση του Μαξίμου με την Κουμουνδούρου και μάλιστα υπήρξε θιασώτης της ιδέας για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου συνασπισμού, με εθνικό πρόσημο, για τη διακυβέρνηση της χώρας, εφόσον οι περιστάσεις απαιτούσαν συνεννόηση. Και μόλις χθες έστειλε και πάλι μήνυμα ενότητας καπνίζοντας την… πίπα της ειρήνης με τον Αλέξη Τσίπρα. Και ας μη λησμονηθεί και η αρμονική συνύπαρξη των δύο ανδρών κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση των υποβρυχίων…

hellasforce.com

Σχόλια