Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Μετά τις Ελιές και τα Ποτάμια των Σημιτο-Βενιζέλων...έρχονται οι Ρίζες του Σαμαρά..


Μετά τις Ελιές των Σημιτο-Βενιζέλων του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών καθαρόαιμων θιασωτών της Νέας Τάξης, μετά τα Ποτάμια των του Γιωργάκη του ΠΑΣΟΚ δια του Σταύρου τους,  έχουμε τώρα και τις...
 «έξυπνες» Ρίζες του Σαμαρά δια κ. Μπαλτάκου.
Έτσι ως ουσία είπε και λιβανίζων τον κ. Σαμαρά  ο κ. Μπαλτάκος σήμερα στην τηλεόραση.

1. Ο κ. Σαμαράς αν αφεθεί μέχρι το 2015 (κακώς δεν «επεκτάθηκε»  για μεγαλύτερη ασφάλεια του κ. Σαμαρά περισσότερο) θα πετύχει, και ότι ο Ελληνικός λαός, άνεργοι, εξαθλιωμένοι από την μείωση μισθών και συντάξεων κτλ,  δεν εκτιμούν το μέγα έργο του Σαμαρά.
2. Επειδή όμως πολλοί που δεν «εκτιμούν» την «σωτηρία» τους από τον κ. Σαμαρά είναι δεξιοί, ιδρύει δεξιό κόμμα (δεν μας εξήγησε όμως τι σημαίνει σήμερα «δεξιό» κόμμα ή «αριστερό» κτλ).
3.  Για να μαζέψει, εν ονόματι ως άφησε να εννοηθεί του κ. Σαμαρά, που τον εκτιμά τα μάλα, τα ξεστρατήσαντα «πρόβατα», ως προφανώς θεωρεί τους Έλληνες ο κ Μπαλτάκος. Και να τα επαναφέρει έμμεσα και «έξυπνα» στο μαντρί του μνημονιακού Σαμαρά ο «αντιμνημονιακός» κ. Μπαλτάκος,.
Δεν θέλουν περαιτέρω ανάλυση οι ανωτέρω νεοταξικές εξυπνάδες του κ. Σαμαρά δια του «αρχηγού» κ. Μπαλτάκου σερβι-ριζό-μενες. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.