Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Απαιτείται λύση, με χρήση του όπλου του φυσικού αερίου & με συμμαχίες, που να αποκλείει τον εκτουρκισμό της Κύπρου.

Μετά το Μπαρμπαρός και άλλα προηγηθέντα μετά το φυσικό αέριο της Κύπρου (να περάσει από την τουρκία ο αγωγός του φυσικού αερίου της Κύπρου, λένε «αριστεροδεξιοί» κτλ) ακούγονται μερικά βαρύγδουπα, ως ότι κερδήθηκε με πόλεμο δεν χάνεται κτλ.
Οφείλω πρώτα να παρατηρήσω, και είναι καιρός μερικοί να αφαιρέσουν τις
παρωπίδες και να δουν την αλήθεια, ότι δεν κερδήθηκε τίποτε με πόλεμο αλλά με απάτη της τουρκίας στην αντεθνική απόφαση του Κωνσταντίνου Καραμανλή (ναι του «εθνάρχη») να τους αφήσει να εισβάλουν ελεύθερα στην Κύπρο το 1974 για να τους παραχωρήσει την περιοχή Αττίλα1 και να «λύσει» το Κυρτικό.
Δείτε κατωτέρω τι αποκαλύπτει, όχι εγώ, αλλά ο Έλληνας (με κεφαλαίο) πρέσβης Στοφορόπουλος.
"Θ. Στοφορόπουλος :Η Θράκη, μια άλλη Κύπρος; "
Για το θέμα της συμφωνίας να αποβιβαστούν ελεύθερα οι Τούρκοι στην Κύπρο και να καταλάβουν ένα μικρό μέρος βορειοδυτικά της Κερύνειας, για να “επιλύσει” ο Καραμανλής το Κυπριακό, γράφει μεταξύ άλλων ο πρέσβης επί τιμή Θέμος Στοφορόπουλος στο άρθρο του “Η Θράκη άλλη Κύπρος”.
Γράφει ο Θέμος Στοφορόπουλος επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία για ελεύθερη απόβαση- εκδρομή των Τούρκων στην Κύπρο στις 23 Ιουλίου 1974:
“Είχε προηγηθεί η προδοσία του Ιουλίου 1974, από εκείνους που ίσως πίστεψαν (λέω “ίσως”, διότι η Δίκη της Κύπρου ματαιώθηκε για ανεξήγητους “λόγους ύψιστης εθνικής σκοπιμότητας”) από εκείνους, λοιπόν, που ίσως πίστεψαν, βλακωδώς, ότι “δίνοντας” (σαν να ήταν χωράφι του πατέρα τους) την μικρότερη περιοχή που κατέλαβε ο “Αττίλας Ένα”, θα ένωναν την υπόλοιπη Κύπρο με την Ελλάδα».
Επιπλέον οι τούρκοι δεν είχαν κανένα δικαίωμα να εισβάλουν στην Κύπρο, παρά μόνον για αποκατάσταση τυχόν διαταραχθείσας Συνταγματικής Τάξης.
Για αυτόν τον λόγοι οι τούρκοι είναι διεθνώς γνωστοί (με εξαίρεση ημάς που καλύπτουμε την υστεροφημία του «εθνάρχη» Καραμανλή, ο κόσμος τα’ χει τούμπανο κ’ μεις κρυφό καμάρι) απατεώνες και παραβάτες συμφωνιών και συνεχίζουν να είναι εισβολείς και σύμφωνα με πολλές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Στόχος τους από πολύ παλιά ο εκτουρκισμός όλης της Κύπρου, όπου οδηγούν πρόσφατες, πολλές όχι τυχαίες, προτάσεις για δήθεν διχοτόμηση. Και λένε μερικού έξυπνα να κτίσουν τείχος ανάμεσα στα κατεχόμενα και στην ελεύθερη Κύπρο και είναι βέβαιοι ότι η τουρκία άπαξ και απαλλαγεί από εισβολέας και άλλες συνθήκες ως παρανομούσα διεθνώς δεν θα βρει την ευκαιρία με εισβολή ή όχι να αλώσει όλη την Κύπρο.
Απαιτείται λύση, με χρήση του όπλου του φυσικού αερίου, με συμμαχίες κτλ, που να αποκλείει τον εκτουρκισμό της Κύπρου.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.