Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Πως θα μπορούσε να επιλυθεί το Κυπριακό...


 1.       Με την ύπαρξη κεντρικής κυβέρνησης που θα έχει την αρμοδιότητα να ελέγχει τα  θαλάσσια σύνορα της Κύπρου.
2.     Με τουρκία και Ελλάδα να μην έχουν «σχέση» εγγυητριών κτλ στην Κύπρο.
3.     Με εφαρμογή του κοινοτικού κεκτημένου....
στην Κυπριακή Δημοκρατία  που ανήκει στην ΕΕ,  ώστε που σε βάθος χρόνου να αποκατασταθεί  την ενότητα του νησιού
4.    Με ένα καθαρά Ομοσπονδιακό και όχι συνομοσπονδιακό διχοτομικό καθεστώς στην Κύπρο.
Στόχος ο μη εκτουρκισμός όλης της Κύπρου και ο αφανισμός του Ελληνισμού της.
Που δεν μπορεί να αποφευχθεί με ένα «τουρκοκυπριακό κρατίδιο που ουσία θα είναι τουρκικό και θα προωθεί άμεσα (και με συγκρούσεις) και έμμεσα (λαθρομετανάστευση τούρκων εποίκων) τον εκτουρκισμό της Κύπρου.
Μέχρι τώρα, η ύπαρξη του αναγνωρισμένου κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας που είναι μέλος της ΕΕ κτλ, η δύναμη του ΟΗΕ που βρίσκεται εκεί κτλ, αποκλείει  εν μέρει το να καταλάβουν τα τουρκικά στρατεύματα όλη την Κύπρο. Οι τούρκοι εισβολείς (ελέω Καραμανλή που μετά από συμφωνία με τον Κίσινγκερ το 1973 στο Παρίσι)  τους άφησε να εισβάλουν ελεύθερα, θέλουν πάση θυσία συμφωνία που θα καταργεί την Κυπριακή Δημοκρατία αρθενογένεση το λένε) και θα τους νομιμοποιεί με λύση που θα οδηγεί σε πλήρη εκτουρκισμό της Κύπρου.

Οι πραγματικοί τουρκοκύπριοι δεν θέλουν επίσης την τουρκία.
Ε. Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.