Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρξει «αξιότερος» Πρόεδρος, από τον Κάρολο Παπούλια για το παρόν ξένο κατοχικό καθεστώς...

Πέραν από το κατωτέρω αλλά τραγικό για την Ελλάδα βίντεο,  σας υπενθυμίζω επί τη αποχωρήσει του κ. Παπούλια, το κατωτέρω με τίτλο:
«ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ. Με βάση το ιστορικό του κ. Παπούλια, η παρούσα «κατοχή» δεν θα βρει «καλύτερο» Πρόεδρο Δημοκρατίας που να της ταιριάζει!!!!»

Με βάση το κατωτέρω  ιστορικό του, η παρούσα «κατοχή» δεν θα βρει «καλύτερο Πρόεδρο Δημοκρατίας που να της ταιριάζει!!!!
Σχετικά υπενθυμίζω ότι:
1.Ανέχθηκε και αποδέχθηκε και εν πλήρει (από πριν) γνώσει του, κατά την πρώτη ανάληψη των καθηκόντων του, αυτός ο εγγυητής της συνταγματικής τάξης  και της ακεραιότητας της Ελλάδας, την τέως πρόεδρο της βουλής κ. Ψαρούδα-Μπενάκη να του  λέει,  εν γνώσει του  από πριν προφανώς (είναι εκτός λογικής να μην γνώριζε τι θα του έλεγε εν ονόματι του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αλλά και αν δεν το γνώριζε, πράγμα τελείως απίθανο δεν αντέδρασε) ότι:
«κατά τη διάρκεια της προεδρίας .....  τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης (!!!), ...... , τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων (!!!) και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης." (!!!)»-     Ακούστε την και δείτε τον,
2.Ουσιαστικά δηλαδή του προανήγγελλε και αυτός το αποδεχόταν ότι θα γίνουν όσα ερήμην του Ελληνικού λαού σχεδιάστηκαν και έγιναν επί της προεδρίας του, δηλαδή της  ουσιαστικής κατάργησης του Ελληνικού συντάγματος, της υποδούλωσης της Ελλάδας, και υπαγωγής ως προτεκτοράτου  στη Νέα Τάξη των αγορών  κτλ.
3.Αποδέχθηκε ο κ. Παπούλιας ο με βάση τον όρκο του εγγυητής των ελευθεριών κτλ των Ελλήνων (των φίλων και φίλες όπως πλέον τους ονομάζει), την απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας και την υποδούλωση των Ελλήνων με   το άρθρο 14.5 της πρώτης δανειακής  (συνημμένο) που λέει:
«Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.»
3.Η αντίδραση του όταν  οι κ. κ. Θεοδωράκης,  Κασιμάτης και Γλέζος τον  επισκέφθηκαν για να  του επισημάνουν, ήταν να πει ότι «τον επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά»
4.Μέσω των υπηρεσιών της προεδρίας του αποκλείεται να μην γνώριζε ότι  το πραγματικό έλλειμμα της χώρας, το Σεπτέμβριο του 2009 ήταν 7% (όπως και άλλων χωρών της ευρωζώνης) για το οποίο  υπήρχαν πληθώρα δημοσιευμάτων τότε:
Το μήνυμα που έστειλε χθες στην Αθήνα ο επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις Χοακίν Αλμούνια ...  Η δημοσιονομική κατάσταση είναι ζοφερή. Σύμφωνα με πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το έλλειμμα θα εκτιναχθεί φέτος πάνω από το 7% του ΑΕΠ και θα προσεγγίσει στο 8%.»
5.Παρ όλα αυτά ανέχθηκε την πλασματική και ψευδή  αύξηση του στο 15% μέσω του διευθυντή της ΕΛΣΤΑΤ και του γερμανού καθηγητή γενικού δ/ντή της Eurostat Walter Rademacher
6.Η αύξηση  αυτή που προφανώς ήταν εν γνώσει του, θα πρέπει πάλιν να γνώριζε μέσω των υπηρεσιών του,  ότι αποσκοπούσε στην ερήμην του Ελληνικού λαού, έναρξη της συνωμοσίας εναντίον της Ελλάδας που του προανήγγειλε το 2005 η κ. Μπενάκη και αυτός το αποδεχθήκατε τότε.
-     Ήτοι: ότι «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν...»,  με την σχεδιασμένη συνωμοτικά υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ κτλ, που επίσης προφανώς  γνώριζε,
7.Ανέχθηκε  να χαρακτηρίζονται όλοι οι Έλληνες απατεώνες, να παρομοιάζεται η Ελλάδα με Τιτανικό κτλ,  προκειμένου να μηδενιστεί η πιστοληπτική  ικανότητα της Ελλάδας και να οδηγηθεί στην τρόϊκα.
8.Ενώ ακόμα και ο Στρος Καν μετά την υπαγωγή της χώρας μας στο ΔΝΤ έλεγε ότι απαιτείται άμεση αναδιάρθρωση του χρέους ανέχθηκε να εφαρμοστούν τα σχέδια του Ρέσλερ για «Ελεγχόμενη χρεωκοπία» της Ελλάδας δηλαδή για προγραμματισμένη χρεωκοπία της Ελλάδας ως επιχείρησης,  προς εκποίηση τον Εθνικού και ιδιωτικού της πλούτου.
9.Ακολούθησε εν γνώσει του και υπό τα απαθή βλέμματα του, η δολοφονική για τον Ελληνικό λαό εσωτερική υποτίμηση, που αλυσιδωτά και εσκεμμένα κατέστρεψε την Ελληνική οικονομία και τους Έλληνες.
10.Έτσι, με την ανοχή του και αποδοχή του, φτάσαμε σήμερα να έχουμε, τρία εκατομμύρια πραγματικούς, ανέργους, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές,  8 χιλιάδες ως λέγεται μέχρι σήμερα αυτοκτονίες,  διάλυση των πάντων (νοσοκομεία, υπάλληλοι επιχειρήσεων και δήμων απλήρωτοι πολλούς μήνες κτλ), κάθε μέρα να προστίθενται 1000 νέοι άνεργοι κτλ.
11.Ανέχθηκε την διάλυση του κράτους με ανάλγητες χωρίς λόγο απολύσεις και μάλιστα συγχαίρων τον Κυριάκο για το «έργο» του                                         
12.Ανέχθηκε ως αποτέλεσμα των ανωτέρω  τη κατάλυση ουσιαστικά της Ελληνικής δημοκρατίας με,   
-     το διορισμό από τις αγορές του Γκάυλάϊτερ Ράιχενμπαχ,
-     γερμανού υπουργού στη Θεσσαλονίκη,
-     την προσβλητικότατη ύπαρξη της τρόϊκας,
-     την έλευση στρατιάς ξένων κατακτητών «ειδικών» ως η χώρα να η Ρουάντα,
-     ανέχθηκε το διορισμό από τις αγορές  ως πρωθυπουργού του Παπαδήμιου, μέλους της Τριμελούς, γνωρίζοντας ότι τότε η ψήφος της Βουλής δεν εκπροσωπούσε πλέον το δημόσιο αίσθημα (Κάννες, μη δημοψήφισμα, Μπαρόζο, Αντώνης και Βαγγέλης)
-     και έφτασε να μας ζητά να μην ενοχλούμε το δοτό του  πρωθυπουργό της κατοχής που με το PSI του κατέστρεψε ότι είχε μείνει όρθιο
13.Εν γνώσει  του περιεχομένου του ανέχθηκε την επιβολή στον Ελληνικό λαό του μνημονίου-2  με τα ψεύδη που το συνόδευαν, που οδήγησε και οδηγεί σε τελική εξόντωση τους Έλληνες και σε ξεπούλημα όλου του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου από το διαβόητο γραφείο όπου έχουν  εκχωρηθεί και όπου θα εκχωρούνται τα έσοδα του κράτους για να εξυπηρετούνται πρώτα τα χρέη και αν και ότι περισσεύει να πηγαίνει στον Ελληνικό λαό κτλ. Με παράλληλη φορολογική, εξόντωση-ληστεία των Ελλήνων.
14.Ανέχθηκε, ο εγγυητής της εφαρμογής του, την πολλαπλή παραβίαση του Συντάγματος πλην των άλλων και με τις «άπειρες» αντισυνταγματικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, κατά του Ελληνισμού.
15.Δήλωσε περίπου «ότι ήταν υποχρεωμένος να παραβιάζει το Σύνταγμα, για να το τηρήσει!!!!!!!!»
Και πολλά άλλα.
Εν ολίγοις αποδέχθηκε την καταστροφή της Ελλάδας και των Ελλήνων
Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρξει «αξιότερος» Πρόεδρος από τον Κάρολο Παπούλια για το παρόν ξένο κατοχικό καθεστώς. Γι αυτό τον προτείνω στον τρίτο γύρο για τρίτη θητεία.
Το «παρααξίζει» ο δανειστής για την ροζ βίλλα.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια