Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Κυβερνηση – τσίρκο! Ηχογράφησαν μεχρι και τον πρωθυπουργό;;;

Φωτιές έβαλε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε υπάρχει τηλεφωνική συνομιλία ανάμεσα σε κυβερνητικό στέλεχος και παράγοντα της δικαιοσύνης με την οποία αποκαλύπτεται η «σκευωρία». Σύμφωνα με τα όσα...είπε ο κ Κασιδιάρης στο τηλεφώνημα ακούγονται: ο κυβερνητικός δίνει εντολή στη δικαστικό: πες στο ψηλό τον παναθηναικάκι, τους τρεις που θα πάνε, να τους γαμήσει.» Έδωσε δε στη δημοσιότητα και άλλη καταγγελία στην οποία ένας δικηγόρος μιλάει σε παράγοντα ΠΑΕ: ο Γ είναι περιβάλλον Αθανασίου. Ζα μαν φου, έχει σπίτι στη Μυτιλήνη, ανήκει περιβάλλον Αθανασίου. » « Έτσι είναι το παραδικαστικό κύκλωμα της κυβέρνησης» προσέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.