Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε ποιος μιλάει για αλήθεια και λαϊκισμό...

Την πρόθεση του να πάει αύριο Τρίτη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια και να ζητήσει εκλογές, όπως είπε το συντομότερο δυνατό, στις 25 Ιανουάριου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λίγο μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας. 
«Τώρα είναι η ώρα της Δημοκρατίας,
η ώρα της Αλήθειας και της Ευθύνης ,χωρίς λαϊκισμούς, ψευτιές και πυροτεχνήματα. 
Τώρα ήρθε η ώρα του ελληνικού λαού. Η νίκη θα είναι δική μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Σαμαράς.
Δείτε ποιος μιλάει για αλήθεια και λαϊκισμό... 

 ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.