Κ.Χατζηδάκης: Την παγκοσμιοποίηση,κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, όπως δεν μπορεί να σταματήσει τον ήλιο να ανατέλλει....


Ήταν χάρμα οφθαλμών και ακοής να ακούει κανείς πριν από λίγο τον Κωστή τους τον Χατζηδάκη σε πρωϊνάδικο κανάλι.  Ο Κωστής τους στη νεοταξική ιεραρχία μάλλον είναι ανώτερος του Σαμαρά.  
Αν και η  διαταγή τους στον Κώστα Καραμανλή το 2004 (και τα «σκυλιά δεμένα, δηλαδή η οικογένεια Μητσοτάκη...
που δεν έβγαλε «γρι» τότε) να επιστρέψει στη ΝΔ,  δείχνει ότι και ο Αντώνης τους  από τότε δεν πήγαινε πίσω. Συμφωνείτε κυρία Ντόρα;;
Και για να ήμαστε δίκαιοι και πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι, δεν πήγαιναν πίσω . Υπερκομματικά.  Αν πχ θυμηθούμε την ντροπή του Ελληνισμού με το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο, Αννάν.  Που την ακολούθησε το εν εξελίξει όνειδος υποδούλωσης και εξόντωσης- «σωτηρίας», του Ελληνισμού από τον Αντώνη «μας».
Ακόμα και ο κ. Παπούλιας μας που από το 2005 (ανάληψη της πρώτης προεδρίας του) ασπάσθηκε τα όσα έλεγε η κ. Μπενάκη,  περί κατάργησης των ελευθεριών των Ελλήνων  (όπερ και έπραξε ως πρόεδρος παρ όλον ότι εγγυητής τους με βάση το άρθρο 33 του Συντάγματος, δεύτερο συνημμένο) και περί περιορισμού της Ελληνικής επικράτειας που  δεν ξέρω αν θα προλάβουν (ο Νταβούτογλου διατάζει υπουργικό συμβούλιο στην Ξάνθη).
Δείτε όμως κατωτέρω τι έλεγε από το 2000, ο Κωστής τους,  το καθαρόαιμο άτι της Νέας Τάξης (να τον χαίρεσαι Αντώνη και να αλληλοχαίρεστε)
Ευριπίδης Μπίλλης
ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ
23/06/2000.  Η χθεσινή ομιλία του στη λαοσύναξη του Συντάγματος επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά αυτό που πολλοί του καταλογίζουν. Ότι ο λόγος του είναι πολιτικός.
Μίλησε για την ΟΝΕ, την παγκοσμιοποίηση, τα εθνικά θέματα, ενώ προανήγγειλε και συλλογή υπογραφών. Ποια θα είναι η συνέχεια; Τι πρόκειται να επακολουθήσει; Πόσο θα προχωρήσει ο αρχιεπίσκοπος και ποιος είναι ο τελικός σκοπός του;...  Μιλούν στην «Ε» πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς και καθηγητές του Eκκλησιαστικού
Κώστας Χατζηδάκης, ευρωβουλευτής Ν.Δ.   Είναι χαρισματικός κρίμα να αναλώνεται... «Ως Έλλην πολίτης που πιστεύει στην Ορθοδοξία, στο φιλελευθερισμό και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας (ελπίζω να θεωρούνται συμβατά), θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:
Πρώτον, όλοι... Οσο για την παγκοσμιοποίηση, είτε μας αρέσει είτε όχι, κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει, όπως δεν μπορεί να σταματήσει τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει....

Σχόλια

  1. από την μία καταλαβαίνω τι λέει, από την άλλη, τρίχες φαλακρού. Εάν δεν συμφέρει την Γερμανία η Κίνα, θα μπουν δασμοί. Το ίδιο και για τις ΗΠΑ, την Ρωσία, την Ινδία κλπ. Η παγκοσμιοποίηση του ανόητου είναι απλή δουλικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.