Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Δεν είναι μόνον η κατάλυση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας αλλά και η αισχρότητα των εκφράσεων ...

«Που κάνεις δεν δικαιούται να τα αγνοεί  ως στρουθοκάμηλος.  Ούτε κυρίως εσείς κύριε τέως πρωθυπουργέ Κώστα Καραμανλή. Ούτε και εσείς κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Μην τον συγκαλύπτετε και μην γίνεστε συνένοχος του»
Δεν είναι μόνον η κατάλυση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας,
αν η φωνή δεν ανήκει στον Μητσικώστα,  όπως κάποιο μπλογκ ανέγραψε, αλλά και η αισχρότητα των εκφράσεων από έναν «μάγκα» πρωθυπουργό.
Που μόνον ηλιθίους μπορεί να κάνουν να τον «καμαρώνουν» και να τον χειροκροτούν.
Πρέπει, όχι επειδή το είπε ο βουλευτής Κασιδιάρης, να παραιτηθεί για το καλό του της Ελλάδας μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν.
Που κάνεις δεν δικαιούται να τα αγνοεί  ως στρουθοκάμηλος.
Ούτε κυρίως εσείς κύριε τέως πρωθυπουργέ Κώστα Καραμανλή.
Ούτε και εσείς κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Μην τον συγκαλύπτετε και μην γίνεστε συνένοχος του» 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.