Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Το μετρό Θεσσαλονίκης, η προστάτιδα Αγία Βαρβάρα, το ΥΠΕΧΩΔΕ ....

Το μετρό Θεσσαλονίκης, η προστάτιδα Αγία Βαρβάρα, το ΥΠΕΧΩΔΕ ....και η αριστερά που σιωπούσε - ΦΩΤΟ
Δημοσίευμα-άποψη της "φρεγάτας" των επιχειρήσεων του κ. Αλαφούζου ....της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ", την 11-10-98 

"Στις 4/12 είναι η γιορτή της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας των εργαζομένων στα υπόγεια έργα"
[ ΣΗΜ. Ἡ Ἁγία Βαρβάρα δὲν εἶναι προστάτης μόνο τοῦ πυροβολικοῦ  ....σὲ μεγάλα εργα μὲ ἐκτροπὲς ποταμῶν, σὲ φράγματα, σὲ κατασκευὲς ὑπογείων σηράγγων

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν είναι ανέκδοτο: Ανοικτοί τρεις σταθμοί του μετρό Θεσσαλονίκης

Μπορεί το μετρό στη Θεσσαλονίκη να είναι συνώνυμο με το γεφύρι της Άρτας και να έχει προκαλέσει πλήθος ανεκδότων, ωστόσο είναι... ανοικτό για το κοινό!
Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες τους χώρους τριών σταθμών του μετρό, για να δουν από κοντά τα έργα που εκτελούνται. Οι επισκέψεις επιτράπηκαν, καθώς στις 4/12 είναι η γιορτή της Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδας των εργαζομένων στα υπόγεια έργα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.