Όλοι αθώοι με τη βούλα των Σαμαροβενιζέλων. Φταίει μόνον η κακιά τρόικα, που τους παραπλάνησε..


Βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστιας σημασίας προπαγάνδα για επιβίωση Σαμαρά και λοιπών μνημονιακών, «περί λαθών της τρόικας», που πρέπει να ζητήσει συγνώμη, κατά ένα «μαϊντανό» των ΜΜΕ (πριν από λίγο), από τον Ελληνικό λαό κτλ.
Η τρόικα κύριοι ήξερε από την αρχή και συνεχίζει να γνωρίζει καλά τι συνειδητά κάνει και τι στόχο έχει.
Ο Στόχος της ήταν και είναι σαφής, ως δείχνει και η πρόσφατη χωρίς έλεος στους «πατριώτες» Σαμαρο- Βενιζέλους και λοιπούς, που ως πρόβατα των  Παπανδρεο-Σαμαρο- Βενιζέλο-Κουβελο- Καρατζαφερο-δεξιοαριστερο-σοσιαλιστών, εψήφιζαν τα πάντα.
Στόχος της ήταν και είναι η χρεωκοπία ιδιωτών και κράτους,  ώστε να δημευθούν και να ξεπουληθούν τα πάντα. Παράλληλα με την αφαίμαξη των Ελλήνων με ληστρική φορολογία με προφανή στόχο την χρεωκοπία τους και τη δήμευση του πλούτου τους.    
Η προπαγάνδα των Σαμαρο -Βενιζέλων, ΓΑΠ (που μας επιστρέφει) και λοιπών «πατριωτών» (και του νεοεθνάρχη  που ψήφισε τα πάντα, κτλ), περί λαθών της τρόικας που πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό,  έναν και μοναδικό στόχο έχει.
«Βροντοφωνάζει» ότι δήθεν δεν φταίνε  οι «καλοί»,  ΓΑΠ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Καρατζαφέρης, Παπαδήμιος, ο από το παρασκήνιο κρυβόμενος «νεοεθνάρχης» (για τον οποίον δεν ισχύει κατά τη γνώμη το «μη χείρον βέλτιστο») και ΣΙΑ, που εξόντωσαν  τον Ελληνισμό.
Δεν φταίνε ούτε καν, η «καλή» Μέρκελ τους, ο γλυκύτατος Σόιμπλε τους, ο Μπαρόζο τους των Καννών, ο Γιούνκερ του Παπαδήμιου, η Κριστίν τους,  ή η νέα τάξη τους που διατάζουν όλοι μαζί τους τρεις νεαρούς της τρόικας τι να κάνουν.
Όλοι αθώοι με τη βούλα των Σαμαροβενιζέλων.  Φταίει  μόνον η κακιά τρόικα,  που  παραπλάνησε και  αποπλάνησε τους ΓΑΠ-Σαμαρο-Βενιζέλους (μην ξεχνάμε και τον νεοεθνάρχη)
Παραπλάνησε όμως ποιους;; Αυτούς που εν γνώσει τους υπέγραφαν τις συνημμένες δηλώσεις υποταγής για  εξόντωση του Ελληνισμού.
Αυτούς που προωθούσαν και υποχρέωναν τους ως πρόβατα βουλευτές τους να ψηφίσουν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και  δανειακές συμβάσεις, υποδούλωσης και εξόντωσης των Ελλήνων.
Αυτούς τους πειθήνιους υπηρέτες,  της Μέρκελ, των Καννών κτλ,  που συνειδητά εδώ και πέντε χρόνια δολοφονούν από λάθος της τρόικα, λένε, που μετά πέντε χρόνια τώρα το κατάλαβαν, παραμονές εκλογών!!!!!!!!!!!!!!
Η τρόικα ήταν από την αρχή  και εν πλήρει γνώσει σας, και συνεχίζει να είναι  σαφής στις προθέσεις της.  
Αφήστε κύριοι Σαμαρο – Βενιζέλοι και λοιποί, τα παραμύθια περί λαθών της τρόικας, που σας απαλλάσσουν από κάθε ευθύνη,  για να επιβιώσετε εκλογικά και συνεχίσετε το ανθελληνικό εξοντωτικό του Ελληνισμού έργον σας.
Εσείς είστε οι υπεύθυνοι που γνωρίζατε από την αρχή τα πάντα και που πειθήνια υπογράφατε τα πάντα για τη δολοφονία του Ελληνισμού.
Τα προεκλογικά σας τώρα,  περί λαθών της τρόικας, είναι συνέχεια των παραμυθιών σας, περί απατεώνων Ελλήνων, περί του ότι μαζί τα φάγαμε, του ότι τρώγαμε με δανεικά, δεν παράγαμε τιποτα,  κτλ.
Και τώρα μετά 5 χρόνια θρασύτατα μας λέτε, χωρίς να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας,  ότι  είστε «πατριώτες» και ότι φταίνε τα λάθη της τρόικα.
Ντροπή σας.   Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια