Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

Κώστας Καραμανλής ....είχε "καλλιεργήσει" την υποψηφιότητα του κ. Δήμα.

Ως εξαιρετική επιλογή χαρακτήρισε ο Κώστας Καραμανλής την επιλογή του Σταύρου Δήμα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες...
 εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή του Πρωθυπουργού μιας και ο ίδιος είχε καλλιεργήσει την υποψηφιότητα του κ. Δήμα.
Εξάλλου πληροφορίες θέλουν κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι κ.κ. Σαμαράς και Καραμανλής στο ξενοδοχείο Hilton να συζητήθηκε και το θέμα του προσώπου για την θέση του προέδρου και τον πρώην πρωθυπουργό να προτείνει τον κ. Δήμα για Πρόεδρο. 
Ο κ. Καραμανλής μάλιστα ήταν και από τους πρώτους που είχε εκφράσει σε συνεργάτες του ότι θα έπρεπε η κυβέρνηση να επισπεύσει την διαδικασία για την εκλογή προέδρου.
Εξάλλου ο πρώην πρωθυπουργός ήταν αυτός που τον Μάρτιο του 2004 πρότεινε ως Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον κ. Σταύρο Δήμα.  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.