Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Πες μας τι πίνεις...Χατζηδάκης: Να μην χάσει η Ελλάδα όσα πέτυχε, εξαιτίας των εκβιασμών τρόικας..

Χατζηδάκης: Να μην χάσει η Ελλάδα όσα πέτυχε, εξαιτίας των εκβιασμών τρόικας-ΣΥΡΙΖΑ «Η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει όσα πέτυχε τα τελευταία 2,5 χρόνια, εξαιτίας της ακραίας εκβιαστικής τακτικής της τρόικας και τον εκβιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας», τόνισε ο
βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.


«Για να παραφράσω τον Καβάφη: Βλάπτουν και οι δυο τους την Ελλάδα το ίδιο», είπε ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Από τη μία πλευρά, οι ακραίοι της τρόικας επιμένουν σε ορισμένες ανεδαφικές απαιτήσεις, από την άλλη πλευρά, οι λαϊκιστές στην πατρίδα μας συνεχίζουν ατάραχοι το βιολί τους».
Ειδικά για τις απαιτήσεις που εγείρει η τρόικα, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι «παραγνωρίζουν την αποτυχία στις προβλέψεις που έκαναν ως προς τα δημοσιονομικά τα περασμένα χρόνια. Παραγνωρίζουν ακόμη και τις δικές τους δηλώσεις, που έλεγαν πως η Ελλάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο».
Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι «θα ήταν πολύτιμο για τη χώρα και την ίδια την αντιπολίτευση, αν η τελευταία συναινούσε στοιχειωδώς σε ορισμένους άξονες για να περάσει η Ελλάδα στη μετά-μνημόνιο εποχή. Πρωτίστως δε, στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.