Σαμαράς και Δήμας άνοιξαν την κερκόπορτα για χρηματοδότηση του ψευδοκράτους & εταιρείας εργολάβου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων..

Π Ρ Ε Π Ε Ι  Ν Α  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ω  Κ Α Ι  Ν Α  Μ Η Ν  Ξ Ε Χ Ν Ω...
27 Φεβρουαρίου 2006
- ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΝΕΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" σε βάρος όλων μας Κυπρίων και Ελλήνων.
Ο Δήμας ως επίτροπος, ο Σαμαράς και λοιποί ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ..
ΒΟΗΘΟΥΝ τον Αττίλα-τους Τούρκους Εισβολείς, το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο.. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ...προφανώς με την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Π Ρ Ε Π Ε Ι  Ν Α  Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ω  Κ Α Ι  Ν Α  Μ Η Ν  Ξ Ε Χ Ν Ω
    Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ υπερψήφισε την ΝΕΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" (όπως έκανε και με τα προδοτικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ σε βάρος όλων των Ελλήνων) ως διατελέσας ευρωβουλευτής της Ελλάδας, ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και λοιποί "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" Ευρωβουλευτές, υπερψηφίσαν το πρόγραμμα χρηματοδότησης για έργα στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ του Αττίλα...
Η Ε.Ε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και μία Ιταλική εταιρεία, κατασκεύασαν ένα ΦωτοβολταϊκόΣταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ για να τους καλυτερέψουν το βοιωτικό επίπεδο και να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.
Στην συνέχεια το Έργο ΔΩΡΙΣΤΗΚΕ από τους τούρκους και Ιταλούς κατασκευαστές-εργολάβους, φερόμενους ως ιδιοκτήτες της ΕΕ χρηματοδότησης του έργου, στην παράνομη εταιρεία ιδιοκτήτρια των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και του δικτύου μεταφοράς της στην ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Δείτε την απόφαση με την οποία συμφώνησαν τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και οι λοιποί πατριώτες ευρωβουλευτές..
 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΌΣ (ΕΚ) αριθ. 389/2004 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

της 27ης Φεβρουαρίου 2006

για τη σύσταση μέσου χρηματοδοτικής στήριξης για την προαγωγή της οικονομικής ανάπτυξης της τουρκοκυπριακής κοινότητας και για τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2667/2000 σχετικά με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ανασυγκρότησης....

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ο σημερινός προτεινόμενος για ΠτΔ από τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, ως Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης την στιγμή της απόφασης τόσο για το πρόγραμμα όσο και την απόφαση χρηματοδότησης του ΑΤΤΙΛΑ-Τούρκων Εισβολέων (2004 – 2010) ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...

Public document to be completed by the Contracting Authority

SERVICE CONTRACT NOTICE

Setting up of a Programme Management Unit to support the implementation of grant schemes for the Turkish Cypriot community

Cyprus — northern part of Cyprus


1.         Publication reference
EuropeAid/135101/C/SER/CY
2.         Procedure
Restricted
3.         Programme
Instrument of financial support for encouraging the economic development of the Turkish Cypriot community.
4.         Financing
Budget line
5.         Contracting Authority
The European Union, represented by the European Commission, in order to support the economic development of the Turkish Cypriot community, in accordance with Council Regulation (EC) No 389/2006 (OJ (2006) L 65/5).
...
ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...
Το έργο πήραν οι..  
Name, address and nationality of successful tenderer:
Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemlerli Sanayi ve Ticaret A.Ş. ('Aneltech'), Inkilap Mahallesi Siteyolu Sokak No 5, Anel Iş Merkezi, 34768 Ümraniye/Istanbul, TURKEY, in consortium with Enerqos S.p.a., largo Molineto 2, 20052 Monza MB, ITALY.
 
 Δειτε τώρα τι απέγινε αυτό το έργο των 3,8 εκατ. ευρώ..


Συγκεκριμένα η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ δ ώ ρ ι σ ε  € 3,770,823.00 ως χρηματοδοτούμενη αξία Έργου, της κατασκευής του Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ στην κατεχόμενη Κύπρο!!!
Πρόκειται για έναν Φωτοβολταϊκό Σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με εγκατεστημένη ισχύ 1.275.55 kWp(PVPP)που χρηματοδοτήθηκε (Δεκ.2009) στο σύνολο του από την. Ε.Ε με το ποσόν των € 3,770,823.00
Το έργο κατασκευάστηκε από μία κοινοπραξία εταιρειών (οι οποίες φέρονταν και ως ιδιοκτήτες του έργου κατά την χρηματοδότησηαπό την ΕΕ) συγκεκριμένα εργολάβοι και ιδιοκτήτες ήταν η ΤΟΥΡΚΙΚΗ Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemlerli Sanayive Ticaret A.Ş. ('Aneltech'), και η ΙΤΑΛΙΚΗ Enerqos S.p.a., (‘Enerqos’).
ΣΗΜ.: Η τελευταία ιταλική εταιρεία διατηρούσε και στην χώρα μας θυγατρική εταιρεία μέχρι πρόσφατα που δραστηριοποιόντανε στον ενεργειακό χώρο των ΑΠΕ την εταιρεία με την επωνυμία «ENERQOS GreenPower HELLAS Ανώνυμη Εταιρεία Ενέργειας και Τεχνολογίας» με έδρα το Δήμο Καλλιθέας (Ελ. Βενιζέλου 300, 2ος όροφος).
Με την αποπεράτωση της κατασκευής του έργου [6,192 PV panels των 206 watt σε οικόπεδο εμβαδού 20.000 m2 της περιοχής Serhatkoy (ΦΥΛΛΙΑΣ) της κατεχόμενης Κύπρου] και την ενεργοποίηση της παραγωγικής λειτουργίας του σταθμού τον Μάιο του 2011 οι ιδιοκτήτεςκαικατασκευαστές δηλαδή η Τουρκική Aneltech, και η ΙταλικήEnerqosδώρισαν το έργο στην Krb-tek- KIBRISTÜRK ELEKTRİK KURUMU εταιρεία που ιδρύθηκε το 1974 για να διαχειρίζεται την παραγωγή και το δίκτυο στην κατεχόμενη Κύπρο.
ΔΩΡΙΣΤΗΚΕ από τους τούρκους και Ιταλούς κατασκευαστές-εργολάβους φερόμενους ως ιδιοκτήτες της ΕΕ χρηματοδότησης του έργου στην παράνομη εταιρεία ιδιοκτήτρια των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και του δικτύου μεταφοράς της στην Κατεχομενη ΚΥΠΡΟ...

Ποιά είναι όμως η Τουρκική εταιρεία ANEL...

ANEL GRUBU
Σχεδιαστής, Κατασκευαστής και εργολάβος προμηθευτής για το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΆΜΥΝΑΣ των ηλεκτρικών πινάκων διανομής και ελέγχου του πρώτου πρωτοτύπου πλοίου - εφαρμογής του προγράμματος MILGEM ( Περιπόλου και Ανθυποβρυχιακή πλοίου ) και των ηλεκτρονικών συστημάτων και Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίησης και Σύστημα Αυτόματης Αναγνώρισης (AIS) με τεχνολογικές υποδομές για να μπορεί να μετατρέπεται σε σύστημα Αυτόματης Αναγνώρισης .
ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΠΕ 
ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΤΗΣ  ENERQOS SPA ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ  1.30MW PVPP ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ

ΜΕ  Χ Ρ Η Μ Α Τ Ο Δ Ο Τ Η Σ Η  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ..!!!

€3.700.00 ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ

Και το Δ Ω Ρ Ι Σ Α Ν  ΣΤΗΝ KB-TEK

KIB-TEK= ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΛΙΑ (SERHATKOY) ΒΒΔ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Η ίδια εταιρεία έχει εκτελέσει σύμφωνα με ενημέρωσή της έργο και στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ..!!!
 
 

Σχόλια