Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ



ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ – Το σημερινό «διάγγελμα» Σαμαρά, επιχειρήθηκε να περιβληθεί με σημειολογικό φορτίο μεγαλύτερο από αυτό που αντέχουν τα πόδια ενός τρεμάμενου και ξοφλημένου ανδρεικέλου…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Στην ουσία του δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια θλιβερή πρωτοβουλία μιας μαριονέτας που την έχουν εγκαταλείψει οριστικά οι προστάτες της. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ανελήφθη στα πλαίσια της απέλπιδας προσπάθειάς του, να προσδώσει «πολιτικό πολιτισμό» στην πολιτική αποστασία, και να μετατοπίσει έστω και προσωρινά το πολιτικό ενδιαφέρον από την ατζέντα της βρωμιάς και της άθλιας συναλλαγής στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Οι μοναδικοί χαμένοι από αυτή την παρέμβαση του αίσχους, θα είναι αποκλειστικά και μόνο τα ανεξάρτητα πολιτικά σούργελα που βιάστηκαν να την επικαλεστούν προσχηματικά, για να πραγματοποιήσουν την τελευταία εξευτελιστική τους κωλοτούμπα, και φυσικά ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός.
Όμως όπως όλα δείχνουν, το διακόπτη του πολιτικού αιφνιδιασμού τον κρατούν στα χέρια τους οι κατοχικοί χορογράφοι, και το πρόθυμο ανδρείκελο που θα κληθεί να τον ενεργοποιήσει ακούει και πάλι στο όνομα…
Βενιζέλος. Εμείς στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» μιλήσαμε έγκαιρα και σε ανύποπτο χρόνο για το βρώμικο σχέδιο του Βενιζέλου, και ίσως είναι η στιγμή να προσθέσουμε πως αυτό το σχέδιο έχει την απόλυτη στήριξη των δανειστών.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει στην τρίτη και φαρμακερή απόπειρα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών ο δόλιος Βενιζέλος ανταλλάσοντας την προσωπική και πολιτική του σωτηρία με τη διευκόλυνση των κατοχικών δυνάμεων στην πραγματοποίηση των εγκληματικών τους σχεδίων σε βάρος της χώρας, θα αποσύρει την πολιτική του στήριξη από τη συγκυβέρνηση, και θα εκβιάσει ανοικτά πλέον το Σαμαρά, έτσι ώστε η διαδικασία εκλογής προέδρου να ανακοπεί και να προκηρυχτούν εκλογές μέσα στο Γενάρη και πριν φτάσουμε καν στην τρίτη ψηφοφορία.
Μια τέτοια κίνηση θα έχει σαν πρακτικό αποτέλεσμα το να επαναπαιτηθούν 180 βουλευτές για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, πράγμα που εκ των πραγμάτων θα αναγκάσει τη μετεκλογική κυβέρνηση σε ακραίες πολιτικές συγκλίσεις που θα διασφαλίσουν την απόλυτη επικυριαρχία στη συμμορία των δανειστών, τον απόλυτο πολιτικό διασυρμό του ΣΥΡΙΖΑ, και φυσικά έναν ακόμη ιδιαίτερο ρόλο για το Βενιζέλο στο ρευστό μετεκλογικό σκηνικό.
Να θυμάστε λοιπόν ότι εμείς γι αυτό το βρώμικο σχέδιο σας προειδοποιήσαμε έγκαιρα, όταν όλοι οι άλλοι απλώς παπαγάλιζαν ειδησούλες. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

hellasforce.com

Σχόλια