ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ" ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ...

Οικολόγος Καφετζόπουλος έφα: 
Καφετζόπουλος για Χαϊκάλη: "Δεν είναι σοβαρό άτομο, ποτέ δεν ήταν" 
Υπενθυμίζω για τον σοβαρό Καφετζόπουλο των σκοπιανοοικολόγων (απέσυραν το σχετικό βίντεο που έλεγαν ότι είναι Ελληλόφωνοι) :

 
1.  «Τέλος και όσον αφορά τη Μακεδονία μας, σας γνωρίζω ότι ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων-Σκοπιανών, που δυστυχώς έβγαλαν έναν ευρωβουλευτή, ο ποιών τον έξυπνο ηθοποιός Καφετζόπουλος, άρχισε ήδη το εναντίον του Ελληνισμού έργο του «ελληνικού» αυτού κόμματος που θα εκπροσωπεί στην ευρωβουλή τα συμφέροντα των σκοπιανών.
 
Χθες το βράδυ (14 ή 15/6/2009)  προσκεκλημένος στο κανάλι του ΑΝΤ1 θρασύτατα υποστήριζε το δικαίωμα των σκοπιανών να ονομάζονται «Δημοκρατία της Μακεδονίας» χωρίς να υπάρχει αντίδραση από τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων.  «Λέγε-λέγε το κοπέλι κάνει την γρηά να θέλει»,  δηλαδή τον Ελληνικό λαό, που βάλθηκαν να τον αποβλακώσουν διακομματικά για να αυτοκτονήσει νεοταξικά»
 
2.  Αντώνης Καφετζόπουλος. 20/5/2009 
Ακριβώς έτσι το είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στον Νίκο Ευαγγελάτο...και στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1:
`Εμείς,αυτό που θέλουμε,είναι καλή γειτονιά με τους Τούρκους,και αν χρειαστεί,ας χάσουμε και κάτι στο Αιγαίο`...αυτό εννοούσε!
Προς έκπληξη του Ευαγγελάτου...ξεροκατάπιε 4-5 φορές ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος...γιατί κατάλαβε πως αυτή η γραμμή που ακολουθεί το κόμμα έκπληξη των δημοσκοπήσεων... το κόμμα των Οικολόγων-Πράσινων...δεν τον αντιπροσωπεύουν...και ας είναι υποψήφιος...μόνο που το κατάλαβε χθές!
Κρίμα βρε Αντώνη...κρίμα να δηλώνεις πως και να χάσουμε κάτι στο Αιγαίο δεν είναι μεγάλο θέμα...φτάνει να τα έχουμε καλά με τα μεμέτια!
Στην ευρωδιακήρυξη του κόμματος διαχωρίζεται με σαφή τρόπο η θέση του κόμματος για την οικολογία έναντι άλλων κομμάτων: «Γοητευμένοι από την οικολογία του σαλονιού και όχι από την οικολογία που δρα, οι πολιτικοί μας παρακολουθούν άβουλοι την κατασκευή μιας Ευρώπης που ισοπεδώνει τα πάντα» επισημαίνει το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών, ενώ ασκεί κριτική και στους «πράσινους» οικολόγους γιατί όπως λέει χειροκρότησαν τις σφαγές στη Σερβία, την Παλαιστίνη ή στο Ιράκ.
Ηθοποιός Καφετζόπουλος. Εναντίον των Σέρβων στον πρόσφατο πόλεμο. Μάλλον υπέρ του σχεδίου Ανάν (είχε διερωτηθεί ποιά είναι η θέση του Βαγγέλη Βενιζέλου για το σχέδιο Ανάν).
Έβρης Μπίλλης

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...

Σχόλια