Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βόμβες στη συνέντευξη Τύπου για τις καταγγελίες-φωτιά του Χαϊκάλη… Αυτός προσπάθησε να δωροδοκήσει τον ηθοποιό! (Βίντεο)



Πρώην σύμβουλος του Πάνου Καμμένου αυτός που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη! Πρόκειται για τον Γιώργο Αποστολόπουλο. Αυτός είναι ο άνθρωπος που κατονόμασε ο Παύλος Χαϊκάλης. Πληροφορίες.....
τον φέρουν να είναι σύμβουλος της Deutsche Bank στην Ελλάδα!Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο τον Αποστολόπουλο τον γνώρισε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά όταν ο ίδιος ο ήταν ακόμη βουλευτής της ΝΔ και του συστήθηκε μάλιστα να τον χρησιμοποιήσει ως μάρτυρα στην υπόθεση των CDS. Στην συνέχεια τον ακολούθησε στους ΑΝΕΛ και έγραφε αντιμνημονιακά κείμενα στο διαδίκτυο με τον ψευδώνυμο «Δευκαλίων»


Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος ο Βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, μετά το πρώτο ραντεβού με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και στα επόμενα ραντεβού παρακολουθούνταν. Το κρίσιμο ραντεβού έγινε στο σπίτι του κ. Χαϊκάλη, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος που πρότεινε τρόπους με τους οποίους θα γίνονταν ο χρηματισμός.
Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε επίσης: «Στο ραντεβού υπήρχε και δεύτερο μηχάνημα καταγραφής της συνομιλίας. Πιθανόν ο ίδιος ο άνθρωπος που θέλησε να χρηματίσει τον κ. Χαϊκάλη, με σκοπό να τον εκβιάσει στο μέλλον».
Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο άνθρωπος που επιχείρησε να χρηματίσει τον κ. Χαϊκάλη, στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου.
«Τον μεσάζοντα τον γνώρισα στο γραφείο του κ. Σαμαρά, όταν ήταν Πρόεδρος της Ν.Δ.
Όταν έφυγα από τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε «θα ακολουθήσω εσένα». Μάλιστα έγραφε στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο, άρθρα κατά του Μνημονίου. Υπήρξε συνεργάτης μου. Μετά το 2013 έληξε η συνεργασία μας, γιατί εργάστηκε για λογαριασμό ελληνικής τράπεζας, απ’ όπου αποχώρησε επίσης».
Το υλικό που έχει στα χέρια του ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι θα σταλεί στον υπουργό Δικαιοσύνης και στην Βουλή, προκειμένου να δοθεί στους αρχηγούς των κομμάτων και έπειτα να δοθεί στη δημοσιότητα. Διαφορετικά ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε να δώσει ο ίδιος το υλικό στην δημοσιότητα, αναλαμβάνοντας τις όποιες ποινικές ευθύνες προκύψουν.

hellasforce.com

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.