Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Απαιτείται άμεση απελευθέρωση της Ελλάδας από τον νυν Θηλυκό Χίτλερ και από του ημετέρους «πατριώτες».

Η προηγούμενη γερμανική κατοχή του ΙΙ Παγκόσμιου πολέμου, που διήρκεσε περίπου 4 χρόνια, άφησε πίσω της τρομερές καταστροφές και θύματα όσο σε καμία άλλη χώρα. 
Και δεν έφτανε αυτό,  αλλά ο Ελληνισμός ωθήθηκε σε έναν αδελφοκτόνο εμφύλιο που προκάλεσαν, όπως μπορείτε να δείτε και στο κατωτέρω άρθρο του Guardian, οι Βρετανοί.

Και δη ο εγκληματίας Τσώρτσιλ σε μία σύμμαχο χώρα, την Ελλάδα.
Παρ’  όλα αυτά, πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση των φασιστών γερμανών του Χίτλερ από την Ελλάδα και παρά τον αδελφοκτόνο πόλεμο, από τις αρχές του 1950,  άρχισε μία ανάπτυξη στην Ελλάδα με τον μεγαλύτερο ρυθμό παγκοσμίως. Προφανώς γιατί τότε στόχος δεν ήταν η εξόντωση του Ελληνισμού και η δήμευση του Εθνικού και ιδιωτικού του πλούτου.
Τώρα 5 χρόνια μετά τη νέα νέο-ναζιστική κατοχή της Ελλάδας από  την χειρότερη από τον Χίτλερ
Νεοναζίστρια Μέρκελ (που με το «μαγικό» της «ραβδί» έκανε πειθήνια όργανα της στην κατοχή της χώρας μας, τους Σαμαροβενιζέλους, τον Γιωργάκη Παπανδρέου και τους λοιπούς γνωστούς «πατριώτες»),  αντί ανάπτυξης τάζουν εδώ και 5 χρόνια «αναδιαρθρώσεις» που τελειωμό δεν έχουν. Ήτοι ξεπούλημα των πάντων.
Πριν λίγες μέρες ρωτήθηκε στην τηλεόραση ο αρμόδιος Καθηγητής επί του Προϋπολογισμού της Βουλής να αναφέρει μερικά παραδείγματα των διαβόητων αναδιαρθρώσεων που θα μας «σώσουν».
Αφού κόμπιασε λίγο ο άνθρωπος ανέφερε το περί μεσαζόντων παράδειγμα !!!!!  

Αναδιαρθρώσεις είναι μόνον τα ξεπουλήματα από το «μεσιτικό» γραφείο της δήθεν Ελληνικής αλλά κατοχικής τροϊκανής κυβέρνησης.

Και όσο η Ελλάδα παραμένει υπόδουλη στους νεοναζί γερμανούς θα εξοντώνεται συνεχώς ο Ελληνισμός και θα επικρέμανται κίνδυνοι και εθνικού ακρωτηριασμού.

Απαιτείται άμεση απελευθέρωση της Ελλάδας από τον νυν Θηλυκό Χίτλερ και από του ημετέρους «πατριώτες».   

Δείτε κατωτέρω και όλο το άρθρο του Guardian με τίτλο Athens 1944: Britain’s dirty secret, και στα  αγγλικά.
Ευριπίδης Μπίλλης

Athens 1944: Britains dirty secret
When 28 civilians were killed in Athens, it wasn’t the Nazis who were to blame, it was the British. Ed Vulliamy and Helena Smith reveal how Churchill’s shameful decision to turn on the partisans who had fought on our side in the war sowed the seeds for the rise of the far right in Greece today
Guardian: Τα Δεκεμβριανά και το βρώμικο μυστικό της Βρετανίας

http://news247.gr/incoming/article3172445.ece/BINARY/w660/guard.jpg

Η βρετανική εφημερίδα Guardian ανακαλύπτει τα Δεκεμβριανά και αποκαλύπτει το βρώμικο ρόλο της Βρετανίας. "Για το θάνατο 28 αμάχων στην Αθήνα δεν φταίνε οι Ναζί αλλά οι Βρετανοί"
Ένα εκτενές αφιέρωμα στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το Δεκέμβρη του '44 στην Αθήνα φιλοξένησε στην κυριακάτικη έκδοσή της η εφημερίδα Guardian, αποκαλύπτοντας το "βρώμικο" ρόλο των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
"Για το θάνατο 28 αμάχων στην Αθήνα, δεν φταίνε οι Ναζί αλλά οι Βρετανοί" γράφουν οι Ed Vulliamy και Helena Smith, χαρακτηρίζοντας επαίσχυντη την απόφαση του Τσώρτσιλ ο βρετανικός στρατός να ανοίξει πυρ κατά των Ελλήνων συμμάχων του, εξοπλίζοντας τους συνεργάτες των Ναζί στην Ελλάδα. Μία απόφαση που έσπειρε τους σπόρους για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, επισημαίνει το δημοσίευμα.
Η ωμή λογική των Βρετανών,  όπως εκφράστηκε από τον Άγγλο Πρωθυπουργό Γουίνστον Τσόρτσιλ, θεωρούσε προβληματική την αυξανόμενη επιρροή του ΚΚΕ στο κίνημα της εθνικής αντίστασης, που η ίδια είχε υποστηρίξει κατά την διάρκεια Γερμανικής κατοχής της χώρας, εξηγούν οι αρθρογράφοι του Guardian.
Η επιρροή των κομμουνιστών στις τάξεις του ΕΑΜ, ήταν μεγαλύτερη από αυτήν που είχαν υπολογίσει οι Βρετανοί και θεωρήθηκε επικίνδυνη για τα σχέδια τους να επαναφέρουν τον βασιλιά στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, συνεχίζει το δημοσίευμα.
Γι αυτό και οι Βρετανοί αποφάσισαν να υποστηρίξουν τους συνεργάτες του Χίτλερ στην Ελλάδα, εξοπλίζοντας τους και ενισχύοντας τους ενάντια στους μέχρι πρωτινός συμμάχους τους.
Η επιλογή αυτή, αναφέρει ο Guardian, οδήγησε τη χώρα σε ένα αιματηρό εμφύλιο πόλεμο κι ένα διχασμό της πολιτικής ζωής του τόπου σε δύο στρατόπεδα.
Γι αυτό και τα Δεκεμβριανά, παρότι σημαντική πτυχή της ευρωπαϊκής ιστορίας, παραμένει άγνωστη στην Βρετανία, ίσως εξ αιτίας της ντροπής, της υπεροψίας ή της έλλειψης ενδιαφέροντος της Βρετανικής πλευράς να αναγνωρίσει τις συνέπειες των ιστορικών πολιτικών επιλογών της, εκτιμά η εφημερίδα.
Είναι μια αφήγηση που αγνοεί ο μέσος Βρετανός τουρίστας, που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, γράφουν χαρακτηριστικά οι Vulliamy και Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.