ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ



Οι Άραβες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου, (του κόλπου των πετρελαίων), καθώς και οι Πέρσες (Ιρανοί), από πάμφτωχοι νομάδες, και βοσκοί καμηλών στις ερήμους της Αραβίας,και του Ιράν, πλούτισαν χάρη στους υδρογονάνθρακες (πετρέλαια-φυσικό αέριο), και στους άξιους ηγέτες που είχαν, και έκαναν τα κράτη τους διεθνώς σεβαστά, και τους Λαούς τους πλούσιους.
Η Ελλάδα έχει μεν πετρέλαια, αλλά δεν έχει πολιτικούς ηγέτες.


Αυτά οι Άραβες & Ιρανοί τα πέτυχαν διότι δεν άφησαν τα διάφορα διεθνή τρωκτικά, αρπακτικά, γύπες, & λύκους να τους αρπάξουν τον εθνικό τουςπλούτο.
Οι Άραβες & Ιρανοί δεν άφησαν να τους πάρουν τον Εθνικό τους πλούτο τζάμπα, Τουρκιστί «μπιρ-παρά», λέει ο λαός.
Προδοσία είναι η παράδοση σε ξένους εθνικού εδάφους. Προδοσία είναι η εκχώρηση σε ξένους εθνικής κυριαρχίας εδαφικής & θαλάσσιας.
Προδοσία είναι η εκχώρηση σε ξένους εδαφικής, εναέριας, θαλάσσιας, και υποθαλάσσιας εθνικής κυριαρχίας.Προδοσία είναι η πώληση σε ξένους εθνικού πλούτου υπόγειου, και υποθαλάσσιου.Προδοσία είναι η εκχώρηση και παράδοση σε ξένους κρατικής εξουσίας.Προδοσία είναι η εκχώρηση και παράδοση σε ξένους του εκδοτικού προνομίου της χώρας.Προδοσία είναι η μή υπεράσπιση εθνικών συμφερόντων.
Όλα αυτά τα καταπάτησαν οι σύγχρονοι εφιάλτες, & προδότες πολιτικοί μας. Τα δώσανε όλα δώρο...
Τα διεθνή τρωκτικά &αρπακτικά εσκεμμένα μας χρεοκόπησαν, για να αρπάξουν τον εθνικό μας ορυκτό πλούτο, και μαζί με αυτόν και Εθνική κυριαρχία. Οι εφιάλτες πολιτικοί μας τα έδωσαν ΟΛΑ. Αυτό το χρέος είναι επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο, και οι προδότες πολιτικοί μας δεν κάνουν τίποτα για να διαγράψουν μονομερώς το χρέος, (πρόσφατη απόφαση του Ο.Η.Ε.) για τα δολίως χρεοκοπημένα κράτη. Το Bloombergπροτείνει να διαγραφεί το Ελληνικό χρέος, αλλά οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν τολμούν...
Προσοχή λένε, μη πάθπυν οι τραπεζίτες οικονομική ζημιά!!! Και ας υποφέρουν το πόπολο οι Έλληνες.
Από τον εθνικό ορυκτό πλούτο περιμέναμε να δούμε και εμείς εγγονάκια,και οικογενειακή ευτυχία, τώρα θα σβήσουμε οριστικά σαν γενιά των Ελλήνων!!!Οι ΣαμαροΒενιζέλοι «ρισκάρουν» το μέλλον της νέας γενιάς των Ελλήνων, φέρνοντας εδώ λαθρομετανάστες.
Οι Άραβες απεδείχθησαν καλοί διαπραγματευτές του Εθνικού τους ορυκτού πλούτου, ενώ εσείς οι ΣαμαροΒενιζέλοι, αποδειχθήκατε «κότες"..
Οι Άραβες πέτυχαν συμβάσεις εξορύξεως και εκμεταλλεύσεως των πετρελαίων και Φ.Α. 50%-50% όπως διεθνώς ισχύει, ενώ εσείς δεν θα πάρετε ούτε 10%, τόσο υποτελείς και δούλοι στα τρωκτικά είσθε.
Διεθνείς φήμες λέγουν ότι τα Ελληνικά πετρέλαια θα μοιραστούν ως εξής. 60% θα πάρουν οι πετρελαϊκές εταιρίες εξορύξεως, εκμεταλλεύσεως, μεταφοράς, και εμπορίας καυσίμων των διεθνών τρωκτικών, 30% οι νταβατζήδες Τούρκοι, και 10% οι Έλληνες. Δηλαδή από τα δικά μας πετρέλαια θα πάρουν οι Τούρκοι 30%, και εμείς οι Έλληνες ένα 10%. Αυτές τις ικανότητες έχουν οι εφιάλτες, και δειλοί «Έλληνες» πολιτικοί!!! Ξανα-ψηφίστε τους, για να μοιράζουν το πλούτο των Ελλήνων στα τρωκτικά!
Εδώ ισχύει ο ψαλμός της Εκκλησίας τη Μεγάλη Παρασκευή, «Διεμερίσαντο τα ιμμάτιά μου εαυτοίς, και επί τον ιμματισμό μου, έβαλλον κλήρον». Τόσο ανίκανους και ανάξιους πολιτικούς έχουμε!!!
Επί των ημερών των ΣαμαροΒενιζέλων, (ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.), ο Ελληνισμός διέρχεται το λυκόφως της υπάρξεώς του.
Τα τρωκτικά οι Κοσμοκράτορες γνωρίζουν μόνο από Τράπεζες, Χρηματιστήρια, ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, SPREΑDS, CDS, κρατικά δάνεια, ληστρικούς Τόκους,επιτόκια, και γενικά πως να πίνουν το αίμα των Λαών της Γης.
Σαν τρωκτικά που είναι, εισδύουν στη πολιτική και στον κρατικό μηχανισμό των διαφόρων Κρατών, βρίσκουν πρόθυμους, και κάνουν τις δουλειές τους, εισπράττοντας τον ιδρώτα και αίμα των λαών.
Η Γαλλική LeMondeαποκαλύπτει τα σχέδια χρεοκοπίας Αργεντινής και Ελλάδος,τα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων  Γυπών-κορακιών& τρωκτικών δανειστών συνεργατών του παγκόσμιου δικτάτορα, αρπακτικού των Ελληνικών υδρογονανθράκων υπό την τρομοκρατία των νταβατζήδων..
Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό άρθρο της LEMONDEγια τους απατεώνες γύπες & τοκογλύφους που ληστεύουν τις χώρες που δανείζονται, και αρπάζουν τον ορυκτό τους πλούτο, φτάνει να βρίσκουν πολιτικούς ραγιάδες τύπου ΣαμαροΒενιζέλων.
Τη Τιτάνια μάχη που δίνει η Αργεντινή για να ξεφύγει από τα νύχια των γερακιών, και από τα δόντια των τρωκτικών, της διεθνούς κερδοσκοπίας, πρέπει να μιμηθεί η Ελλάς των εφιαλτών πολιτικών.
Ελπίζουμε το κείμενο αυτό να το διαβιάσουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι, και όλοι οι πολιτικοί που είναι υπέρ  των δανειστών, μήπως και καταλάβουν σε πόσο μεγάλη παγίδα έχουν πέσει, και τι συμφορά πάνε να φέρουν στο Λαό & στη πατρίδα μας.
Ο Παγκόσμιος Δικτάτορας, το τρωκτικό, χρησιμοποιεί τους ΣαμαροΒενιζέλους, και τους Τούρκους, για να αρπάξει τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες, με το αζημείωτο βέβαια, για όλους τους βοηθούς του!!!Διάσημοι ξένοι σοφοί οικονομολόγοι μας λέγουν,
«Έλληνες θυσιαστήκατε για να σωθούν η Ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Σας εκπαιδεύουν για να νιώθετε ένοχοι»!! Μας εκπαιδεύουν να νιώθουμε «Μπαταχτζήδες», και «Τζαμπατζήδες», να λέμε αφού πήραμε δάνεια πρέπει να τα αποπληρώσουμε! Έτσι λένε οι Έλληνες νοικοκυραίοι, χωρίς να σκέπτονται τι θα απογίνουν τα παιδιά τους!!! Τα δάνεια μας ανάγκασαν να τα πάρουμε, για να μας χρεοκοπήσουν, για να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο, τους υδρογονάνθρακες, και χρυσό!!! Τα δάνεια πριν φθάσουν στη χώρα «εφαγώθηκαν» από τα διεθνή και ντόπια τρωκτικά &αρπακτικά, και τώρα το πόπολο καλείται να τα αποπληρώσει με το σπίτι του, ενώ θεωρείται από πάνω και «Μπαταχτζής»........
Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει αυτό, μας παιδεύουν για να αισθανόμαστε ένοχοι γι’ αυτό που είμαστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είμαστε άρρωστοι. Βλέπε θόρυβος για χρηματισμό βουλευτών, ο οποίος κατόπιν άνωθεν εντολής, ετέθη στο αρχείον!!!
Η Δικαιοσύνη βάζει στο αρχείο τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών, κατόπιν «άνωθεν» εντολής, ο Λαός όμως γνωρίζει........
Όταν ένας Πρωθυπουργός πέφτει τόσο χαμηλά να διατάζει τον δημόσιο λειτουργό, (τον «Παναθηναϊκάκια»),να φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, και να βάλλει ασύμφορες υποθέσεις στο αρχείο, εσείς περιμένετε να ασχοληθεί με την Α.Ο.Ζ. και τους υδρογονάνθρακες;;; Εσείς περιμένετε να αντιπαρατεθεί με τα διεθνή τρωκτικά;;;
Πληρώνουμε κάθε μήνα τοκοχρεολύσια τόσα όσα ανέρχονται οι συντάξεις των Ελλήνων απομάχων και αποστράτων. Πληρώνουμε χωρίς να ξέρουμε πόσα δίνουμε και γιατί τα δίνουμε. Πληρώνουμε κατά τη κρίση των ΣαμαροΒενιζέλων και συνοδείας.
Τα τρωκτικά  μας επέβαλλον χρεοκοπία και δανεισμό, διά του κλεισίματος όλων των μέσων πλουτισμού της Ελλάδος, και της αρπαγής όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, έτσι χρεοκοπήσαμε, και οι προδότες πολιτικοί εξετέλεσαν τα σχέδια των τρωκτικών Επικυρίαρχων. Κατόπιν αυτών ΔΕΝ  ΧΡΩΣΤΑΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ, διότι μας χρεοκόπησαν κατόπιν σχεδίων και μελέτης, δηλαδή κατόπιν δολίου σχεδίου χρεοκοπίας των δανειστώντρωκτικών Κοσμοκρατόρων!!
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν χρωστάμε;; ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!! Ζητάμε να εκδικηθούμε τους ύπατους αρμοστές της Γης, που μας εξαθλίωσαν!!! Τα τρωκτικά οι ηγέτες της παγκόσμιας δικτατορίας, μας απειλούν ότι εάν δεν αποπληρώσουμε το χρέος, θα ρίξουν τους νταβατζήδες Τούρκους, Αλβανούς, & Σκοπιανούς επάνω μας. Μας απειλούν ότι εάν δεν τους δώσουμε τα πετρέλαια, θα ρίξουν τους νταβατζήδες γείτονες επάνω μας. Ένα χρέος 500 δις. ευρώ που μας φόρτωσαν δολίως, είναι δυνατόν να πληρωθεί από ένα φτωχό λαό;;;
Θαυμάστε Έλληνες «φίλους», «εταίρους», & «συμμάχους» που έχουμε.
Ο ακήρυκτος πόλεμος που διεξάγει ήδη η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος, είναι ένας ακόμη πόλεμος για τα πετρέλαια.
Οι Τούρκοι με τη συνθήκη της Λωζάνης είχαν παραιτηθεί του Αιγαίου Πελάγους. Μια συνθήκη που η Τουρκία εμφανώς καταπατά τα τελευταία 33 χρόνια με μια σειρά θερμών επεισοδίων με τις πλάτες των Επικυρίαρχων Κοσμοκρατόρων. Πετρέλαια υπάρχουν σε όλα τα Ελληνικά Πελάγη, και τα θέλουν οι Κοσμοκράτορες, γιαυτό βάζουν πλάτες στους νταβατζήδες Τούρκους!!!
Το πετρέλαιον είναι αίτιον πολιτικών και πολεμικών γεγονότων ανά τον κόσμον, διότι τα τρωκτικά, οι Επικυρίαρχοι της Γης θέλουν να το ορίζουν. Η παγκόσμια διακυβέρνηση αντί να αντιμετωπίζει τα παγκόσμια προβλήματα, ασχολείται με την εξάντληση των ενεργειακών πόρων του πλανήτη, την αρπαγή, τη διακίνηση, και την εμπορία αυτών, χάρη μονομερούς πλουτισμού των τρωκτικών Κοσμοκρατόρων. Γιαυτό οι «Έλληνες» πολιτικοί αδιαφορούν για τα 12 ν.μίλια, και την Ελληνική & Κυπριακή Α.Ο.Ζ. Γιατί διετάχθησαν να πράξουν ούτω.

Πρέπει ο Έλληνας να αναλάβει τις ευθύνες του, για τη ψήφο που ρίχνει.
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα, είναι συνεργός τους !!!
                                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                      Διεθνολόγος





Σχόλια