Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί ο υπουργός Παιδείας επιλέγει τα μακρινά εξωτικά ταξίδια στην Άπω Ανατολή..;;

Γιατί επιλέγει να φεύγει μακριά απ την πολύβουη πρωτεύουσα,αλλά κι από άλλες «μεταλλικές καρδιές » της Ευρώπης κι επιμένει στους δρόμους του μεταξιού, στους δρόμους του Κομφούκιου….

Αναζητά τη σοφία της Ανατολής, τα μυστικά των σούφι, τη νιρβάνα της Βουδιστικής συλλογιστικής….
Σου λέει΄ ¨» Ασε τούς άλλους γενικούς γραμματείς και υφυπουργούς για τις επαφές με τη Δύση».

Κι ο ίδιος επιμένει στη μακρινή Ανατολή, στην Κίνα και στην αχανή στέπα….
Ένας σοφός της Κεντρικής Ασίας μέσα απο τα μαντράσσε της Μπουχάρα είχε πεί.
«Η γυναίκα που συνοδεύει τη ζωή σου πρέπει να έχει ακριβώς τα μισά σου χρόνια συν επτά. Αυτό είναι το άθροισμα της ευτυχίας….».

Αυτά είναι τα τσιτάτα του εν ανθρώποις ευδοκία που ενθουσιάζουν για τη σοφία τους τον Πανεπιστημιακό κ. Λοβέρδο. Ο οποίος φυσικά- ταξιδεύει στην Ανατολή για δουλειές του υπουργείου Παιδείας. Αυτά ακούει και ταξιδεύει στην Ασία….
hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.