Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Σχέδιο ανατροπής του Πρωθυπουργού… Έτοιμοι να τελειώνουν με Σαμαρά, Βενιζέλο οι δανειστές…

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
Έτοιμοι να τελειώνουν με Σαμαρά , Βενιζέλο οι δανειστές. Σχέδιο ανατροπής του πρωθυπουργού με την ίδια μέθοδο που έφαγαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Γνωστή η συνταγή και πολύ πετυχημένη.Με τον Βενιζέλο ασχολήθηκε το ΔΝΤ δίνοντας την εντολή εξόντωσης του στον άσπονδο και ορκισμένο εχθρό του τον πρώην πρωθυπουργό.
Δεν τους χρειάζονται πλέον οι διεθνείς τοκογλύφοι. Τους χρησιμοποίησαν όσο τους είχαν ανάγκη να τσακίσουν τον περήφανο Έλληνα. Το ίδιο ακριβώς έκαναν και με τον Γιωργάκη. Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Φέρνουν άρον άρον τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για να καθίσει στο τραπέζι με τον Αλέξη Τσίπρα. Πάνε για μια νέα συγκυβέρνηση με διαφορετικά πρόσωπα και διαφορετικούς πολιτικούς συσχετισμούς. Εθνική ανάγκη γαρ………..

hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.