Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Φωνή απόγνωσης από Ελληνα γονέα...Ελλάδα μας ακούς...;

Λάβαμε....μήνυμα από πατέρα τριών παιδιών τα οποία φοιτούν σε δημοτικό σχολείο της Κυψέλης.
Με βαθύ παράπονο και συγκίνηση ο 45χρονος Ανδρέας μου μίλησε για την κατάντια ,όπως μου είπε, της ελληνικού κράτους.

Από τους 90 μαθητές μόνο οι 8 είναι ελληνόπουλα. Τα υπόλοιπα παιδάκια προέρχονται κυρίως από Αφρικανικές χώρες και Αλβανία. Δεν έχω κάτι με τα παιδάκια, εξηγεί.Αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι αδύνατο να ενταχθούν στο ελληνικό γίγνεσθαι, να ενσωματωθούν στις αξίες μας και τα πιστέυω μας.
Τις προάλλες, οι ελάχιστοι έλληνες γονείς προτείναμε στους δασκάλους να κανονιστεί μία εκδρομή στο μουσείο της Ακρόπολης και σε ένα μοναστήρι κάπου στα Μεσόγεια και εισπράξαμε την άρνηση των αλλοδαπών γονέων.
Δεν ξέρουμε τι κάνουμε, που να αποτανθούμε....
Το Σχολείο αυτό πριν 15 χρόνια ήταν Ελληνικό κατά 90 % και σήμερα ισχύει το αντίστροφο.

Ελλάδα μας ακούς...;
tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.