Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Νταβούτογλου: να μοιραστούμε τον ενεργειακό πλούτο...Τι λες ρε μογγόλε;;

Έκανε σαν να μην καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι καθημερινές προκλητικές πτήσεις τουρκικών μαχητικών που παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας, οι «κρουαζιέρες» τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο  , τα παιχνίδια αποσταθεροποίησης στην Θράκη ο Αχμέτ Νταβούντογλου παρουσιάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ ως ικέτης της ελληνικής κατανόησης! Μιλώντας σε ελληνοτουρκικό επιχειρηματικό φόρουμ υποστήριξε πως η Τουρκία
δεν θέλει την ένταση αλλά και πως οι σχέσεις των δύο χωρών θα βελτιωθούν με την ανάπτυξη των οικονομικών δεσμών.  Ο ίδιος έκανε λόγο μάλιστα για συνομιλίες με τους Θρακιώτες ομοεθνείς του (!) που είχε στην χώρα μας αλλά και με την ελληνική μειονότητα, όπως την χαρακτήρισε, που ήρθε απο την Κωνσταντινούπολη και έφτασε στο σημείο να ζητήσει την την αξιοποίηση του ενεργειακού πλούτου της περιοχής, όπερ μεθερμηνευόμενο ζήτησε την μοιρασιά των κοιτασμάτων της Κύπρου αλλά προφανώς η όρεξη των Τούρκων συνεχίζεται και στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.