Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Οι καραγκιόζηδες, οι ψέυτες, οι τσαρλατάνοι της τρόϊκας.. έπεσαν έξω μόνο 25% στην πορεία του χρέους !!!

Αυτό που βλέπετε είναι η πρόβλεψη της τρόϊκας για την εξέλιξη της πορείας του χρέους της Ελλάδας, όπως αυτή είχε αποτυπωθεί στην έκθεση της 2ης αναθέωρησης του μνημονίου..
Με δεδομένο ότι ...
Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού, το χρέος Γενικής
Κυβέρνησης το 2014 θα διαμορφωθεί στο 177,7% από 174,8% που ανέφερε η προηγούμενη εκτίμηση, σημειώνοντας αύξηση 2,9 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ για το 2015 η επιβάρυνση είναι μεγαλύτερη και φτάνει σε 3,5 εκατοστιαίες μονάδες, αφού το χρέος από το 167,9% του ΑΕΠ αναμένεται να διαμορφωθεί στο 171,4% του ΑΕΠ. Η αρνητική αυτή εξέλιξη προκλήθηκε από την πτώση του ΑΕΠ κάτω από το ‘‘φράγμα’’ των 180 δισ. ευρώ το 2014, που έφερε η αναθεώρηση. Ταυτόχρονα δημιουργεί και νέα δεδομένα στις ήδη προβληματικές διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές..
Αν συγκρίνουμε τώρα το επίπεδο του χρέους του 2014 με την αρχική πρόβλεψη της τρόικας, με βάση την έκθεση της 2ης αναθέωρησης του μνημονίου..
Διαπιστώνουμε ότι έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους....
κατά 25 % !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.