Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

- Οι Γερμανοί δίνουν -Μάρτιο 2015- μισό μισθό ως μπόνους ...στο προσωπικό της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ! Γιατί;;;;

....διασφάλιση των αποδοχών των εργαζομένων έως τον Μάρτιο του 2016.
 
Παιδιά και παραπαίδια σ' αυτή τη χώρα !
 
Καταλάβατε γιατί δεν πέφτουν οι τιμές ....κάποιοι -δεν είναι οι μόνοι- ενισχύουν την αγοραστική τους δύναμη ....και τις "στηρίζουν" και κάποιοι άλλοι ψυχοραγούν για να βγάλουν πέρα το μήνα.
Εύγε "μπουμπούκι-ντα ντο" !
....και τα τοιαύτα περί "κοινωνικού αυτοματισμού" ....δεν ισχύουν εδώ "όποιος προλαβαίνει τον Κύριο βλέπει" ....οι άλλοι στην κόλαση.
<< οι «τρόικες» είναι για τα «γατάκια» και όχι για τους «κέρβερους» συνδικαλιστές.... >> 

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.