Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Μέχρι και ο Σημίτης δεν βλέπει τους 180...

Σαφείς αποστάσεις από την πρόβλεψη ότι η παρούσα Βουλή θα εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κράτησε ο Κώστας Σημίτης μιλώντας χθες, Τρίτη (09/12/2014) σε εκδήλωση στο Λονδίνο, για την παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο πρώην πρωθυπουργός, περιγράφοντας τη δική του οπτική για τις τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη και δη στην Ελλάδα,
λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα, χαρακτήρισε "μη ρεαλιστική την προοπτική να συγκεντρώσει η συγκυβέρνηση τις απαιτούμενες 180 ψήφους και να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η παρούσα Βουλή" και εκτίμησε ότι "η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές τον Φεβρουάριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.