Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Θα γελάσουν και οι "παρδαλοί Κατσίκηδες" αν τελικά βρεθούν 180 για τον πρόεδρο της δημοκρατίας !

Κυριολεκτούμε !
Γιατί η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται είναι κωμωδία. 
Το 1990 ή κάπου εκεί κοντά ο Μητσοτάκης γίνεται κυβέρνηση με 150 βουλευτές! Του χρειάζεται μία και μοναδική ψήφο να πάρει την δεδηλωμένη στη Βουλή.
Τότε το κόμμα του πρώην προέδρου της δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου με ένα περίεργο εκλογικό σύστημα εκλέγει ένα και μόνο βουλευτή ...στο υπόλοιπο Αττικής και αυτός λέγεται Κατσίκης.
Ε αυτός ο Κατσίκης ...σε χρόνο dt προσχώρησε στην Κυβέρνηση και βρήκε τον ψήφο ο Μητσοτάκης και έγινε πρωθυπουργός.
Ε λοιπόν κάτι αντίστοιχο ψάχνουν τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος και όσοι τους στηρίζουν . Μονο που δεν αρκεί ένας Κατσίκης αλλά καμιά 25αριά !

papatzides

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.