Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Ομπάμα... no you can΄t

Δύσκολα θα είναι τα επόμενα δύο χρόνια για τον αμερικανό πρόεδρο. 
Στις σημερινές ενδιάμεσες εκλογές το Δημοκρατικό Kόμμα θα χάσει την πλειοψηφία στην Γερουσία. Απογοητευμένοι οι ψηφοφόροι του.

Εκλογικός κόλαφος αναμένεται σήμερα για τον πρόεδρο Ομπάμα στις ενδιάμεσες εκλογές στο Κογκρέσο, κάτι όμως που δεν είναι ασύνηθες για έναν εν ενεργεία πρόεδρο. 
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά, ο αμερικανός πρόεδρος θα πρέπει να πορευτεί τα επόμενα δύο χρόνια με ένα Κογκρέσο και μια Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου την πλειοψηφία θα έχουν οι Ρεπουμπλικάνοι. Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.