ΟΙ ΑΣΑΦΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΠΕΡΙ ΟΜΠΑΜΑ, ISIL- ISIS & ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Προβληματισμός για τις «ασάφειες» του Λευκού Οίκου 
Αγαπητοί συμπατριώτες, Δείτε τα κατωτέρω σχετικά διαφωτιστικά, για να μην υπάρχουν αυταπάτες. Καλό επίσης είναι «να ερωτηθεί» και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. 
Παλαιότερες δηλώσεις του δείχνουν ότι κάτι θα ξέρει. 

Επίσης  και ο κ. Βενιζέλος, για το διημείφθη μεταξύ του ιδίου και Νταβούτογλου που του προκάλεσε την τόση αγαλλίαση. 
 Ευρής Μπίλλης 
1. 10 Σεπ. 2014, ο Πρόεδρος της ηγετικής Υπερδύναμης ανακοίνωσε την στρατηγική (που εκπονήθηκε το τελευταία δεκαπενθήμερο !) για την αναχαίτιση των μαυροφορεμένων στρατιών του «Ισλαμικού Κράτους», που σαρώνουν και σφάζουν τη Μέση Ανατολή. 
Τις δυνάμεις τους συγκροτούν ψημένοι μισθοφόροι των πολέμων του Αφγανιστάν, της Λιβύης, της Συρίας και του Ιράκ, εκπαιδευμένοι από την C I A, (στην Τουρκία, κατά την τελευταία διετία), πλουσιοπάροχα χρηματοδοτούμενοι από τη Σαουδαραβία και το Κατάρ, και με βαρύ οπλισμό αμερικανικής προέλευσης. Πρόκειται για το γιγάντιο φίδι πού επί δεκαετία και πλέον εξέτρεφε η Ουάσιγκτων εναντίον των κατά περιόδους κρατών-εμποδίων στους γεωπολιτικούς στόχους της και που τώρα έχει εξελιχθεί σε απειλή για τον τροφέα του. 
Ο Πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε πως η επιχείρηση τιθάσευσής του (κατ’ αρχήν με βομβαρδισμούς στο Ιράκ αλλά και…στη Συρία) θα διαρκέσει τρία χρόνια… 
2. ΤΗΝ EIXE ANEBAΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ TWITTER 

Νέα φωτογραφία του John Mccain με τον αρχηγό της ISIL - Τον αποκαλούσε "μαχητή της ελευθερίας" ..
 Tην ίδια στιγμή που στις ΗΠΑ προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν πως η ISIL εξοπλίστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Αμερικανούς, νέα φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου όπου ο πρώην προεδρικός υποψήφιος και νυν γερουσιαστής John Mccain …….. 
3. Μεγάλη αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση που αποδεικνύει τη σχέση των ΗΠΑ με τους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS 

Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να «αγνοούν» ότι το 2013, ο Τζον Μακέιν, ως απεσταλμένος του Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε κρυφά με τον ηγέτη της ISIS, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, για να συζητήσουν τον εφοδιασμό των δήθεν ανταρτών με όπλα, εκπαίδευση και χρηματοδότηση. Ευτυχώς, όμως υπάρχουν οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη συνάντηση……………. 
4. Ο Ομπάμα πρώτα ξόδεψε χρήμα για να δημιουργήσει το ΙΚ και τώρα ζητά χρήμα για να το αντιμετωπίσει 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα ήθελε από το Κογκρέσο να εγκρίνει την επιχορήγηση ενός αντιτρομοκρατικού ταμείου το οποίο θα εκπαιδεύει και θα εξοπλίζει εταίρους της Ουάσινγκτον σε άλλες χώρες για να αντιμετωπίζουν τους εξτρεμιστές, ανακοίνωσε απόψε ο Λευκός Οίκος. ………….

Σχόλια