Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ISIS – ISIL ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ «ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ»

Υπάρχει θα πείτε ομοιότητα μεταξύ των Τζιχαντιστών ISIS – ISIL του Ερτογάν και των ημετέρων «Τζιχαντιστών» της Νέας Τάξης;; Βεβαίως.
Οι του Ερντογάν Τζιχαντιστές τάζουν ευτυχία και ουρί του Παραδείσου σε όποιον τους ακολουθήσει.

Ενώ οι ημέτεροι τοιούτοι «Τζιχαντιστές» του πειραματόζωου Ελλάς (των ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλου, Καρατζαφέρη – Παπαδήμιου, Κουβέλη, που «μετανοήσας» μετεγκαθίσταται στον ΣΥΡΙΖΑ (κάκιστο σημάδι) και οι της ΕΕ,
τάζουν εδώ και 5 χρόνια, φαγητό με χρυσά κουτάλια, με τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΗΣΙΚΕΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Μετά θάνατο προφανώς, στη Νέα Τάξη του Χίτλερ. Συγνώμη της Μέρκελ, όσον αφορά την ΕΕ.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.