Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ με την «βούλα», συναλλάσσονται με τα Ελληνικά Δημόσια Νοσοκομεία...που πληρώνει ο Έλληνας.


Γράφει ο ΑΝΤΙ300 
Η αμερικανική εταιρεία BIO-RAD LABORATORIES, INC. ("BIORAD") - που έχει στην χώρα μας θυγατρική εταιρεία και συναλλάσσεται με το Ελληνικό Δημόσιο - όπως ανακάλυψε το FBI - San Francisco Field Office είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,
το επιβεβαίωσε το Αμερικανικό Δικαστήριο με αποτέλεσμα η BIO-RAD LABORATORIES, INC. ("BIORAD") να αποδεχθεί τις κατηγορίες και να πληρώσει $14.350.000,00 πρόστιμο στο Αμερικανικό Δημόσιο για να σταματήσει η κακουργηματική δίωξη σε βάρος τους. 

Οι Μίζες κυμαίνονται από 15% έως 30% που πληρώνουν στην BIO-RAD LABORATORIES, INC. για να τους προτιμούνε οι κυβερνήσεις και είναι καθαρά για «υπηρεσίες προτιμήσιακού χαρακτήρα» για κυβερνητικές πωλήσεις πάντα κατά το αμερικανικό δικόγραφο . 
Η αμερικανική εταιρεία BIORAD έχει θυγατρική στην χώρα μας την BIO RAD LABORATORIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ με πλήθος συναλλαγών – πωλήσεων σε δημόσια νοσοκομεία. 
Δείτε ενδεικτικά μερικούς διαγωνισμούς που κέρδισε η εν λόγω εταιρεία..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.