Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ..;;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ Η ΜΟΝΟ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΛΥΣΗ !!!!
Γιατί δεν ζητάτε μέτρα εναντίον της Τουρκίας στην ΕΕ;;
Γιατί δεν προσφεύγετε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ;;
Τι επιτέλους συμβαίνει και με εσάς και με τον κ. Αναστασιάδη;;

Τι νηφάλιες «σχέσεις» είναι αυτές όλων σας με τον Νταβούτογλου, όταν οι τουρκικές φρεγάτες σουλατσάρουν στη Βουλιαγμένη και η τουρκία εισβάλλει στην Κυπριακή ΑΟΖ!!!!
Ευριπίδης Μπίλλης
Ελλάδα και Κύπρος ενωμένες μπροστά στις τουρκικές προκλήσεις !!!!!!!!!!!!!!!!
Η Τουρκία για άλλη μία φορά, δυστυχώς, επέλεξε να ακολουθήσει πολιτική που δεν έχει σχέση με το διεθνές δίκαιο, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς, διαβεβαιώνοντας ότι η Ελλάδα παρακολουθεί με σύνεση και νηφαλιότητα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και στηρίζει πλήρως την απόφαση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη να αναστείλει τη συμμετοχή του στις συνομιλίες μέχρις ότου να συντρέχουν άλλες προϋποθέσεις. Διαβάστε τις θέσεις της Ελλάδας για τις συνομιλίες εδώ.

Οι Τούρκοι κάρφωσαν την μυστική διπλωματία Σαμαρά
Μιλώντας στους βουλευτές του πάντως, ο κ. Νταβούτογλου επανέλαβε ότι θέλει την ενίσχυση των σχέσεων με την Ελλάδα, αλλά το Κυπριακό τις επηρεάζει. «Η τουρκική πλευρά δεν θα αποσυρθεί ποτέ από τις διαπραγματεύσεις» σημείωσε.
……………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.