Η Ευρώπη «χαϊδεύει» τους μουσουλμάνους εισβολείς…Και αυτοί κακοποιούν τους Χριστιανούς πρόσφυγες!

Στα κέντρα Υποδοχής Αιτητών Ασύλου της Δανίας οι χριστιανοί πρόσφυγες διώκονται και κακοποιούνται…Όχι από τις κρατικές αρχές όπως θα νόμιζε κανείς, αλλά από τους μουσουλμάνους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις ίδιες εγκαταστάσεις!

Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο και δεν συμβαίνει αποκλειστικά στη Δανία. Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στη Γερμανία. To ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η Ευρώπη επιμένει να «εισάγει» αυτούς τους εχθρικούς εισβολείς…
δανια
«Οι χριστιανοί πρόσφυγες που αιτούνται ασύλου έχουν κατ΄επανάληψη κακοποιηθεί από τους μουσουλμάνους μετανάστες, μόνο και μόνο επειδή επέλεξαν να εγκαταλείψουν το Ισλάμ και να ασπαστούν το Χριστιανισμό».
Σύμφωνα με έναν Δανό ιερέα, μουσουλμάνοι μετανάστες κατέστρεψαν το ποδήλατο ενός Χριστιανού πρόσφυγα, ενώ στη συνέχεια του έσπασαν και τα δύο χέρια.
Την προηγούμενη εβδομάδα, υποστηρίζει η ίδια πηγή, ένα 8χρονο αγόρι ξυλοκοπήθηκε από μουσουλμάνους ενώ πήγαινε στο σχολείο.
Όπως αναφέρει ο αιδεσιμότατος Niels Eriksen Nyman, ένας στους τρεις Χριστιανούς που φιλοξενούνται στα κέντρα υποδοχής των μεταναστών έχουν υποστεί κακοποίηση εξαιτίας της πίστης τους.
«Σίγουρα υπάρχουν πολλές περισσότερες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα από αυτές που ακούμε στην εκκλησία. Λυπάμαι που το λέω, αλλά σε ορισμένα κέντρα ασύλου συμβαίνουν αποτρόπαια πράγματα, στα οποία το προσωπικό κλείνει τα μάτια. Παράλληλα με την επίσημη διοίκηση των κέντρων, υπάρχει η άτυπη εξουσία που μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρή και δυσάρεστη», αναφέρει ο ιερέας.
Φυσικά η συμπεριφορά των μουσουλμάνων δεν προκαλεί έκπληξη. Ο Μωάμεθ έλεγε: Σκοτώστε τους αποστάτες του Ισλάμ!
Η θανατική ποινή για την αποστασία προβλέπεται στον ισλαμικό νόμο. Παρόλα αυτά, εκπρόσωποι των μουσουλμάνων επιμένουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και χαρακτηρίζουν όσους επισημαίνουν τις δολοφονικές εντολές του «Προφήτη» ως ισλαμοφοβικούς…

hellasforce.com

Σχόλια