Το αυτοξεβράκωμα της κυβέρνησης δια στόματος Βούλτεψη «Η κυβέρνηση απορρίπτει τις εκλογές»

Πλέον έχουν ξεφύγει και όσα βγαίνουν από το στόμα θα μπορούσαν κάλλιστα να ειπωθούν από τον Βορειοκορεάτη Κιμ Γιονγκ Ουν.
Μετά την χθεσινή ξεφτίλα με τον πρωθυπουργό της χώρας να λέει ότι εκλογές δεν θα γίνουν γιατί δεν της θέλουν οι ξένες αγορές και τον Παπούλια να του κάνει πλάτες κατά την συζήτηση με τον Τσίπρα, σήμερα και η Βούλτεψη βγήκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και απέρριψε τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα η κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι: «Όταν κάποιος ζητά σύγκληση πολιτικών αρχηγών δεν μπορεί να θέτει και το προαπαιτούμενο, διότι τότε δεν χρειάζεται να γίνει καμία συζήτηση. Δεν υπάρχει περιθώριο συνεννόησης, διότι ο κ. Τσίπρας ζητά κάτι το συγκεκριμένο: Σύγκληση πολιτικών αρχηγών για να οριστεί ημερομηνία εκλογών. Η κυβέρνηση αυτό το απορρίπτει, διότι η χώρα δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή εκλογές. Χρειάζεται να προχωρήσει σταθερά προς την έξοδο από το μνημόνιο και τη δημιουργία ενός δικού της προγράμματος το οποίο θα της επιτρέπει να κινείται με κάποια ευελιξία, χωρίς όμως να δημιουργεί νέα χρέη και νέα ελλείμματα. Τελεσίγραφα δεν επρόκειτο ποτέ να δεχθεί ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο πρωθυπουργός».
Η Σοφία Βούλτεψη λοιπόν θεωρεί πως είναι δικαίωμά της να απορρίπτει την εκλογική διαδικασία. Να απορρίπτει την αρχαιότερη και σημαντικότερη πράξη Δημοκρατίας, στη χώρα της Δημοκρατίας, για χάρη των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να βάλουν ακόμα στο χέρι το σύνολο της χώρας.
Έχουν το θράσος να βγαίνουν και να λένε ανοιχτά ότι δεν θα γίνουν εκλογές επειδή αυτοί δεν τις θέλουν. Βέβαια όλα αυτά υπό το πρόσχημα της σταθερότητα της χώρας.
Όλοι αυτοί έριξαν τη χώρα στα «νύχια» των αρπακτικών κι χωρίς ίχνος ντροπής προσπαθούν με κάθε τρόπο να συνεχίσουν το προδοτικό τους έργο.
Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν τους ενοχλεί.

hellasforce.com

Σχόλια